Horòscop per a dimecres 1 de febrer


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ets massa independent, per la qual cosa donaràs la impressió de ser una persona autoritària i inquietant, possiblement sigui cert però la teva imaginació no t’enganyarà. Et veuràs en situacions molt apropiades per viure en expansió dels teus sentiments.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Professionalment és per tu un periode fabulós, pero has d’assumir un compromís de responsabilitat amb tu mateix, mantenint una actitud serie en el teu procedir. Els teus amics i família t’ajudaran per la seva part en qualsevol àrea que necessitis.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Has de esmerar-te a ser pràctic i servir els altres, tracta d’evitar les evasives i preses, pren decisions en qualsevol cosa que desitgis assolir. Moment excel-lent per interessar-te en buscar una feina nova, augmentar el teu patrimoni i envoltar-te de confort.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Serà un bon dia sempre que siguis capaç d’observar les situacions i adaptar-te a elles, de manera suficient com per desenvolupar la teva aptitud amb equilibri. És important que aprenguis a veure la teva pròpia actitud en les coses que et passen.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tingues present que l’optimisme et porta bones vibracions, energies i bona sort, pero cal que et concentris en els compromísos que assumeixes diàriament. La teva confiança pujarà, el que és imprescindible per combatre qualsevol símptoma emocional.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Has de lluitar per ser tu mateix, ets algú especial i ha arribat el temps de demostrar-ho, treu totes aquestes forces de guerrer que habita dins de tu. El teu destí està a casa teva, en la teva família i en les teves arrels, bon temps per treballar amb voluntat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les relacions amb els teus amics tindran un marge alliberador per mitjà d’intercanvis d’idees o activitats, tracta de viure aquests aspectes alegres de la vida i oblida’t una mica de les normes. La teva economia i la teva professió estan en una etapa d’expansió.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La sort la tens en allò sentimental, el romanç envaeix la teva vida de manera generosa, però és indispensable que mantinguis viva la flama de la passió i l’amor. Definiràs de grandiós els moments que tindràs en companyia del teu ésser estimat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No et deixis vèncer per aquests dolors reumàtics que has estat sentint en els últims dies, cal que visitis un metge, possiblement no sigui res important, pero de tota manera val la pena que t’ho facis mirar. Dia de sort en els jocs d’atzar. Número de sort el 4.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És convenient que aprenguis a viure episodis d’amor i tendresa amb la teva parella, és una bona època per estar atenta a invitacions que faran els teus més propers. Troba la relació entre qualitat i preu el que seria un plaer al compartir-lo amb la gent que estimes.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pel que sembla la teva visió de la vida pot estar una mica confusa, quan no sàpigues quina direcció prendre, atura’t i reflexiona sobre la situació. Viuràs una relació romantica una mica tempestuosa, oblida’t de les aventures i ves a la recerca d’una relació estable.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Fes un petit esforç per sortir del teu entorn, has de projectar més iniciatives i més idees dins del marc dels estudis, de la teva vida personal i dels negocis. Has d’analitzar la teva responsabilitat en qualsevol assumpte perquè pots tenir tendències a buscar culpables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.