Horòscop de l’11 al 17 de juliol


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Us donarà per voler fer un canvi d’imatge, no és mal pla, sobretot tenint en compte que aquests dies us veieu molt millor que dies enrere i que estareu més contents de vosaltres mateixos. Tindreu molt suport per part de la família i això enfortirà el vostre estat d’ànim, que ja us fa falta, tot i que aquest suport vindrà darrera d’una discussió un pel forta que tindreu tots plegats i la reconciliació serà bona.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Us haureu de controlar molt els impulsos, ja que aquests dies serà normal actuar sense control i amb massa rapidesa, cosa que pot provocar algun malentès. Per altra banda podríem dir que estareu molt passionals i això us pot afectar a la manera de fer, o més ben dit a la manera de lligar, que pot ser fins i tot massa directa. No està malament però una mica de delicadesa no hi sobra mai, anireu massa al gra.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Haureu de comptar molt amb la figura dels germans, i si no en teniu amb la figura d’aquells amics o amigues que per vosaltres són com germans, per la senzilla raó de que estareu amb els nervis molt a flor de pell i algú us haurà de rebaixar aquest estat. Segurament parlant ja en fareu prou, però si cal amb companyia d’aquestes persones us podeu mostrar ben transparents i sense por del que dieu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La vostra capacitat d’irritació serà gran però la portareu força ben controlada, i això és molt, no sempre es dominen les coses quan s’està molt enfurismat. El que us irriteu ràpid no vol dir que porteu mal rotllo, ja que teniu molts aspectes de ben estar marcats també cosa que farà d’aquests dies moments ben curiosos barrejant el bon rotllo i la crispació, haureu d’anar sortejant els moments per aprofitar els bons. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Al llarg d’aquests dies se us destacarà molt el lligam familiar, és com si poc a poc anéssiu entrant dins les coses que passen a casa i cada vegada us afectessin d’una manera més important, pensareu molt amb tota la situació que hi ha en la família i us capficareu molt amb tot  plegat. Deixeu-me dir que no cal que us ho agafeu tan fort, el que heu de fer és deixar passar el temps i ser-hi quan sigui el moment.
                                           


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És moment de pensar en el vostre lleure, com us podeu divertir fent coses que us agraden i que us fa sentir bé. Passareu uns dies en els que els treballs manuals us faran molt de bé, treballar el fang, fer treballs manuals, invents, cuinar, etc… us pot anar a la perfecció, no us deixeu perdre la vostra inspiració i divertiu-vos sense parar. També tindreu un bon apropament i diàleg amb la figura del pare o un home gran.          


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És important que al llarg d’aquests dies intenteu apartar-vos dels problemes, estareu molt sensibles i no us sentireu amb plena capacitat per assumir l’impacte que us pugui provocar el fet de segons quines coses. Per poder gaudir d’uns bons dies us proposo que llegiu algun llibre, o bé que si teniu un moment aneu a fer caminades en llocs tranquils prop de la natura, per respirar tranquil·litat i bons aires.
       


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

A vosaltres se us preparen dies de canvis sobretot a la feina, és com si estiguéssiu entre dues aigües, hi ha coses que s’estan movent però no acaben de fer el tom. De moment, les perspectives són bones i només cal tenir paciència, ja anirà sortint tot pel seu propi pes. Per altra banda us aconsello prudència en el camp del sexe, ja que tota precaució serà poca a l’hora  de prevenir infeccions a les que sou propens.   


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Vosaltres mateixos us demanareu responsabilitat amb les coses, i sobretot en el camp de la feina necessitareu estar ben situats, ja que busqueu tenir seguretat i estabilitat, cosa que costa lo seu, sobretot si abans no s’ha fet cas de les advertències que us han donat. Però val més tard que mai i per vosaltres serà important el fet de saber que teniu la capacitat de ser responsables i seriosos quan convé. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

En més d’una ocasió us veureu embolicats parlant de les vostres creences, o bé de religió. En principi no us afecta, al cap i a la fi no teniu problema en parlar del que a vosaltres us fa tirar endavant filosòficament parlant, és clar. Però aquesta situació us farà qüestionar moltes coses i us donarà per pensar molt en tot. Si hem voleu creure, no us hi trenqueu massa les banyes que no servirà de res.  


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Encara sembla que les coses no tenen masses ganes de deixar-vos tranquils. És millor que feu més per distreure-us i per estar en companyia que no pas per pensar massa en res i menys d’una manera profunda. Podríem dir que us fa falta anar de marxa i gaudir de la vida amb un bon menjar un bon sortir i uns bons amics per xerrar. I sobretot el que us diguin que entri per una orella i surti per l’altre.         


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

És hora de descobrir la capacitat que teniu de fer grans amics. En certa forma és com si al llarg d’aquests dies tinguéssiu un imant amb el que féssiu que la gent s’apropés a vosaltres de bon rotllo, cal que ho aprofiteu i sobretot que valoreu el que pot significar això per la vostra vida, no és res més que la força de la companyia, i de la seguretat que podeu tenir de no estar a soles en aquesta aventura.  
    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.