Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La llibertat pròpia no ha de contradir la de l’altre. Respecta i no claudiquis, lliurement, sense exigir. Treball: convenceràs al teu client segons el tracte que li donis. Cuida les teves expressions i deixa que parli, acabaràs portant-ho al teu terreny. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Les teves paraules plenes de sensibilitat arribaran a algú qui necessita escoltar-les. Aquest  intercanvi resultarà enriquidor. Treball: bon moment per buscar canvis i millorar les teves condicions laborals.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Et plouen les facilitats, hi ha persones que t’ajuden tot el que poden, això vol dir que reculls el que has sembrat. Treball: no et carreguis amb més compromisos si disposes d’hores extres. Aprofita-les per relaxar-te.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
És el moment d’adonar-te del molt que vals i el que enamores a qui tens a prop. Llança’t a conquistar. Treball: es presenten oportunitats de canvi, no deixis passar l’ocasió, és un moment de triomfs. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Amb l’agenda a la vora de la saturació, no pots abordar tots els teus compromisos. Compte amb les teves relacions personals, poden sortir afectades. Treball: hauràs d’explicar un problema, fes-ho amb calma i ho comprendran.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si el teu cor està disposat a enamorar-se, la teva energia atraurà la persona adequada. Bon moment per compartir. Treball: ets perfeccionista, però has de ser tolerant amb les teves pròpies equivocacions, aprèn dels errors. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Guanyes en les distàncies curtes, perquè el teu tarannà discret et porta a perdre l’oportunitat de donar-te a conèixer. Has d’obrir-te més. Treball: els altres confien en les teves possibilitats, descobreix el teu talent i aconseguiràs créixer.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si l’ambient a casa no és bo, és hora de canviar d’actitud, prova a riure’t de tu mateix. Treball: si no aconsegueixes resoldre una situació laboral que t’estressa, confia i demana ajuda, comprovaràs que et saben escoltar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Centra’t en el que més t’importa, en els afectes dels qui t’envolten, el seu optimisme són la teva millor teràpia. Treball: et demanen més i et desbordes, abans de perdre els nervis digues que no al que no és la teva competència. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ets capaç de construir el teu univers emocional a la mesura dels teus desitjos, perquè ets realista. Treball: pren-t’ho amb humor i transforma el deure en plaer, així no et suposarà tanta càrrega. Però no t’oblidis de cuidar-te tu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Malbarata enginy i simpatia, desconcertaràs els que creuen que ets reservada i distant. Treball: estàs d’aquí cap allà, quan normalment sols ser metòdica i centrada, però es presenten oportunitats que no es poden escapar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’amor triomfa quan canvies aquests prejudicis que et limiten. Algú te’ls intenta treure. Valora-ho positivament. Treball: hi ha activitats que limiten la teva llibertat d’acció, però tens un enorme potencial creatiu, creu en tu. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada