Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens la capacitat per canviar el queno funciona i resoldre una situació que t’està comprometent. Treball: si sents que estàs sotmè a molta pressió, expressa’t i deixa clar el que penses i el que està passant.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

L’afinitat amb una persona quehas conegut recentment comença a donar els seus fruits, et demostrarà quelcom que no esperaves. Treball: l’avorriment o falta de motivació, et distreuen, ves amb compte amb els errors.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Continues passant d’amor en amor. Busca en el teu interior la sortida als teus problemes per relacionar-te. Treball: et sents animat, però ves amb compte perquè hi ha problemes que no vols veure. Medita i tiraràs

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si la passió et porta al descontroli no pots atendre el que per a tu és molt important. Tindràs problemes. Treball: la teva força de voluntat és decisiva, però has de saber si pot acabar amb la teva salut o la teva relació.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Aquests dies dubtaràs i buscaràsconsell i et donaran la clau per prendre la decisió encertada. Treball: no et fiquis en situacions que no et donaran cap benefici, i més si perds diners i acabes esgotat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 Algú amb molta imaginació et demostrarà l’important que ets; t’espera una magnífica sorpresa. Treball: si no pots lliurar una tasca pendent, per art de màgia tindràs l’oportunitat d’aconseguir-ho.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha moments en què sobren les preguntes. Viu sense pensar massa, sent i deixa’t portar per la teva intuïció. Treball: si algú no et pren en consideració, parla i aclareix les coses, no deixis passar més temps.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Deixa de sofrir inútilment, dónes massa importància a detalls que no la tenen. Treball: un projecte que et ve de gust començar t’està donant mals de cap, potser no és el moment i els detalls compten.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et sentiràs atrapat, amb poctemps per a tu, complint obligacions. No ho paguis amb qui tens a prop. Treball: canvia d’estratègia, però abans consulta-ho i busca el consens amb els teus companys.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Voldràs expressar el teu afecte,obrir més el teu cor. És perquè tens les coses més clares i et sentiràs molt feliç. Treball: l’ambient no afavoreix, has de fer tot el necessari per desactivar la tensió.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Dies per gaudir en companyiad’una persona que torna després d’un llarg temps. Treball: el teu poder de convicció servirà per realitzar un bon negoci. Això li vindrà bé a la teva butxaca i a la teva autoestima.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si li dónes la raó a la teva parella,aconseguiràs resoldre l’assumpte i això, al cap i a la fi, és el que més t’interessa ara. Treball: la teva opinió és vàlida, però ara no encaixa. Prepara els teus objectius per a més endavant i quallaran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada