Horòscop del 9 al 15 de maigÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Encara que no et resulti gens fàcil cedir (i et convé fer-ho), no perdis ni un minut a discutir. Treball: analitza si val la pena perdre tant temps i tant alè per guanyar més diners, si et compensa, perquè en cas contrari, no et sentiràs satisfet.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Els teus plans es veuran afavorits, la influència planetària et dona la possibilitat d’impulsar iniciatives. Aquest és un moment òptim per a tu, aprofita-ho. Treball: la companyonia que et demostraran aquests dies serà la gota que ompli el got, Felicitats!.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Involucra’t més en certes tasques familiars. No esperis al fet que les coses vagin a més, ningú hauria d’exigir-te que et facis càrrec de les teves obligacions. Treball: la teva manera d’enfocar les relacions humanes fa que la labor sigui més grata.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Procura no condicionar la teva felicitat a la d’altres persones i allunya’t mentre puguis del que et fa patir. Treball: si necessites ajuda, la trobaràs, encara que has d’aprendre a gestionar els teus propis recursos. Reforça la teva autoestima.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Confia que te’n sortiràs d’una situació tibant, perquè si li poses interès, amor i tendresa podràs remuntar la crisi. Treball: crea optimisme encara que vegis errades, encara que pensis que no funcionarà, supera el temor al fracàs.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
De vegades cal arribar fins al fons de les coses per sanar-les d’una vegada per sempre. No escatimis esforços si es tracta de millorar les teves relacions personals. Treball: comença a simplificar tasques i a treballar en equip; et compensarà.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Un petit disgust no pot alterar els teus plans. No pots dependre del bon o mal humor de ningú per fer les coses. Treball: és possible que aquesta setmana et donin una oportunitat per lluir-te, has d’aprofitar-la al màxim.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
La teva parella és el teu mirall. Reconeix-te en ella, perquè podràs veure a través d’ella el millor de tu mateix. Treball: fes-ho perquè t’agrada, perquè et sents bé i aportes alguna cosa important, però no ambicionis impossibles, viu i deixa viure.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
La força del teu cor és enorme quan enfoques el teu amor cap a una persona, però compta si no t’estimen amb la mateixa intensitat; no et desil·lusionis. Treball: no creïs enveges, acabaran augmentant les teves dificultats, sigues diplomàtic.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Tenir-ho tot sota control és la teva màxima, però si els sentiments es desboquen surts corrent fàcilment. Mostra’t disposat a compartir. Treball: si algú et suggereix canviar de tàctica o de dissenyar una nova estratègia laboral escolta-la.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Observa el que les persones estimades et proporcionen, perquè pot ser que t’estigui passant desapercebut. Treball: el que hagis de dir o reivindicar, fes-ho amb molt de compte, si et deixes portar per la ira, no resoldràs res i agreujaràs la situació.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
L’amistat és un bé que aprecies especialment, però recorda que tu també ets important pels altres. Si tens un problema busca un amic. Treball: si alguna cosa ha fallat no s’acaba el món, soluciona-ho i tot estarà oblidat.

TOTES LES NOTÍCIES