Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ets capaç de canviar les circumstàncies més adverses, transformar el negatiu en positiu i aquests dies la teva tasca es multiplicarà. Treball: aquests dies cediràs el teu rol i ajudaràs algú que necessita reforçar la seva autoestima.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Prepara’t per viure moments intensos, perquè hauràs d’encaixar una situació que porta anunciant-se des de fa temps. Treball: és un bon moment per dissenyar un projecte professional, projecta iniciatives i planifica.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Compartir els teus dubtes amb les persones que t’estimen és la millor manera de fer-los partíceps de les teves inquietuds. Treball: supera el teu afany de protagonisme aquests dies; no et convé demostrar el que saps, ja que pot sentar malament.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Amb les presses que tens per a tot et perds l’essencial. No fa falta que vulguis quedar bé sempre; t’estimen com ets. Treball: tindràs un principi de setmana molt atrafegat. No et bloquegis si no arribes a tot.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Sempre vols sortir-te amb la teva i de vegades això provoca conflictes; aprèn a escoltar altres opinions. Treball: no t’agrada que assenyalin els teus errors però, és l’única manera de dir-te que t’equivoques, no has d’exasperar-te, sinó rectificar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hauràs de mostrar aquest costat tan atractiu i encantador que amagues gairebé sempre, si desitges seduir a aquesta persona que et sembla única. Treball: algunes de les teves manies poden posar dels nervis a més d’un. Aprèn a ser més flexible.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pots arribar a la conclusió que el que t’interessa més és fer les coses perquè vols, no perquè et sents obligada. Treball: un compromís laboral pot estar fastiguejant certs plans, però pots treure a canvi alguna cosa positiva.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Lliura’t dels pensaments negatius, no cridis el mal temps. Genera optimisme i és el que atrauràs a la teva vida. Treball: si sents que estàs amb la sort al teu favor, confia en les teves possibilitats i pensa que tens el terreny abonat per aconseguir l’èxit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Una setmana densa, d’alts i baixos. És possible que la teva parella necessiti que li prestis més atenció. No escatimis tendresa. Treball: liquida qualsevol tensió que s’hagi generat en dies anteriors. Centra’t en el que pots fer.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

De vegades les coses no surten com desitges, però no facis d’això un drama. Tindràs tendència a treure les coses de polleguera i si no canvies la brega esclatarà. Treball: setmana de tensió, necessitaràs que et donin un cop de mà. Aprèn a delegar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La presència d’una persona que no et cau bé pot molestar-te fins al punt de fer-te perdre els nervis. Distancia’t de la situació. Treball: si comproves que els teus esforços no estan sent recompensats, canvia d’estratègia.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Algú que t’aprecia voldrà compensar alguns dels teus mals de cap i pot ser que et proposi un pla per al cap de setmana. Treball: simplifica algunes de les teves tasques, rendibilitza el teu temps, enfoca els teus esforços en assumptes concrets.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada