Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tocarà posar al dia l’economia familiar. Tot el que té a veure amb recursos compartits passa per un moment de revisió. La salut demana una ullada i canvi d’hàbits. Evita excessos.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Possible inici d’un projecte laboral amb un amic. Voleu fer alguna cosa productiva plegats. Si la relació de parella no funciona i ja n’heu parlat, potser és moment de donar-vos espai.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Potser ha arribat el moment de tornar a ser pares. Si més no, ho valorareu. Però tant si això passa, com si no, sents que la teva llar es queda petita. T’agradaria ampliar l’espai.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Adquireixes més seguretat en tu mateix. Deixar enrere les pors és un treball personal que només tu pots fer. Aviat entres en una fase més positiva per alliberar-te de part del passat.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 El que voldries fer i el que fas no acaben de ser el mateix. Vius limitacions que t’ofereixen una visió més madura de la vida. Tot no pot ser, segur que hi ha més coses que pots fer.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tens por de no poder arribar a l’objectiu material. Per sort comptes amb algunes ajudes econòmiques i aniràs fent el que t’has proposat. En l’amor entres en una etapa de més compromís.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot i que estàs en una fase final del teu cicle anual, tens prou energia per encarar els contratemps que es presenten. L’economia aviat millorarà, i deixaràs una etapa compromesa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

 Si estàs ficat en assumptes judicials, sigues prudent i mira de no xerrar més del compte. El silenci és el teu aliat. Bons moments en parella i per fer activitats divertides plegats.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Possible oportunitat laboral en el sector serveis o sanitari. Potser no és el que vols, però si necessites diners, no dubtis. T’ajudarà a organitzar la part material de la teva vida.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Fas una bombolla on pots refugiarte del món. No és fàcil per tu aïllar-te dels problemes. Moments de solitud plaent. Algú t’estima però no és capaç de manifestar-se. Dóna-li temps.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Possibilitat de fer un viatge en bona companyia. Necessites estudiar i ampliar informació sobre un munt de temes del teu interès. Reps col·laboració ideològica per part de la parella.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La vida et posa al davant algunes situacions on podràs reafirmarte, i vivències que, mitjançant la diferència, et trobaràs a tu mateix. L’economia demana una remodelació urgent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada