Horòscop del 7 al 13 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

De la indiferència a un intens interès és al que pot derivar un sentiment que et rondava des de feia temps. Treball: hi ha moments que has de cedir i no pots fer les coses a la teva manera. Hauràs d’assumir-ho.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et sentiràs molt més disposada a viure amb plenitud aspectes de les teves emocions que possiblement tenies dormits. Treball: excel·lent període per a les teves iniciatives, tindràs molta marxa i ganes d’emprendre, amb possibilitats d’èxit.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Ara les teves relacions sentimentals necessiten atenció, sobretot si es repeteix una crisi que vas tenir fa poc, posa més voluntat. Treball: enfoca directament la teva capacitat cap a allò que saps que funcionarà, tens grans possibilitats.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pren distància respecte al que et preocupa perquè puguis resoldre els problemes sense identificar-te’n. Relativitza. Treball: la superació dels problemes personals en aquests dies suposa una major estabilitat en la teva feina.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Cuida molt els detalls que afecten a les teves relacions personals; podries passar per alt algun aspecte important. Treball: conserva el teu optimisme i confia amb tot el que estàs vivint perquè és pel teu bé i el resultat serà un èxit.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No et resisteixis a un pla que està dissenyat perquè t’oblidis de certes regles, de les obligacions i gaudeix-ho. Treball: aprofita les circumstàncies per veure cap a on has de moure’t i reforçar al màxim la teva voluntat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Enamorar-te resulta més fàcil del que creus; el que resulta difícil és parlar de tu mateixa, dels teus sentiments del que demanes a l’amor o de les teves relacions de parella, resultarà molt fructífer. Treball: algú proper pot donar-te un cop de mà per alleugerir la teva feina. Demana ajuda.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El que no et convé deixa-ho anar; no t’aferris a una situació que contínuament et provoca més dolor que plaer. Treball: si vols treure’t del damunt un problema, deixa de donar-li importància i al final desapareixerà.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els problemes es multipliquen quan no els resols a la primera. Descobreix què has de fer per evitar-los, o busca solucions. Treball: si tens ganes de fer coses, hauràs d’assumir i acceptar certes normes.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tens ganes d’estar bé, a gust amb qui estàs, i no hi haurà ningú que t’alteri la setmana. Allunya’t d’ els qui transmeten la seva negativitat. Treball: prendre decisions requereix un temps de reflexió. Espera i ho veuràs clar en uns dies.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algú que està molt prop del teu cor tractarà de fer-te veure alguna cosa que no vols acceptar. Aclareix els teus sentiments. Treball: lluites colze a colze amb algú que fa les coses d’una forma molt diferent. Adapta’t, cedeix i aprèn.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La manifestació d’alguns aspectes emocionals no està funcionant bé. Pregunta’t per què les coses s’estan complicant tant. Treball: no cedeixis davant la desmotivació, les teves ganes de superar-te generaran èxit, puja la teva autoestima.

TOTES LES NOTÍCIES