Horòscop del 7 al 13 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Passades les festes la calma torna a la teva vida, però amb la sensació que t’has deixat alguna cosa. Tal vegada passar més temps amb les persones estimades. Treball: l’activació en el sector laboral és evident, felicitats.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No ets espontània, t’ho penses molt. Aquests dies hauràs d’improvisar. Gaudeix. Treball: no prenguis iniciatives sense abans consultar, sobretot a l’hora de gestionar despeses, has d’estar molt segura. Evita malentesos.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Interessa’t pel que senten les persones properes. Presta’ls més atenció, que sentin que estàs quan et necessiten. Treball: els dubtes et vencen, pensa amb calma el que pot encaixar i el que no, o demana consell.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha persones al teu voltant sempre disposades a donar-te un cop de mà, i els hi has de demanar si et sents atabalada. Treball: si comets un error, que no t’entri el pànic ni la decepció. És part de l’aprenentatge que has de superar.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La gent s’obstina a posar-te les coses fàcils i no sembles satisfeta. reflexiona com superar-ho i millorar les teves relacions. Treball: quan tot sembla oposar-se a les teves necessitats és quan has de redoblar la teva obstinació.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Descobrir que algú sent alguna cosa especial per tu no passa tots els dies i pot succeir aquesta setmana que passi alguna cosa que no esperaves. Treball: disposaràs de molta energia per dur a terme els teus plans, ho superes tot.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No has de continuar callant; expressa el que vols i el que sents. Aclareix conceptes i sentiments. Treball: no permetis que ningú et mangonegi. Hi ha persones que s’obstinen a complicar-te la vida. Planta’ls cara i creix-te.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els teus sentiments estan en plena ebullició, potser perquè estàs enamorada o potser per tot el contrari. Domina els teus instints. Treball: promou el diàleg, aclareix conceptes, revisa acords i no deixis cap detall a l’atzar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Mostra’t més empàtica, les relacions sempre són per sumar afectes, no per restar-los. Treball: tindràs molta activitat per aconseguir poc resultat. Només amb una gran dosi d’humor podràs aguantar el ritme laboral.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Aparca els teus consells, perquè el que necessiten de tu són abraçades, més tendresa i comprensió. Treball: el millor és que aquests dies vagis a la teva, desoint als que pensen només en com de malament estan les coses, sigues positiu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Has d’analitzar una situació que tendeix a repetir-se en la teva vida personal, perquè deixi de ser una pesada incògnita. Treball: aquests dies el sistema pot fallar. No esperis que empitjori, organitza’t, has de millorar.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Serà una setmana de moltes vivències, sentiments compartits, trobades que et faran viure moments de plenitud. Treball: augmenten les possibilitats de trobar un bon lloc laboral, no deixis de contactar.

TOTES LES NOTÍCIES