Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Necessites alliberar-te d’algunes cadenes del terreny professional i això pot provocar-te certa tensió. Però ara ja saps que has de millorar l’estratègia i no córrer.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En el que respecta a l’economia et sents protegit. Sembla que ara mateix no has de patir, i si hi havia problemes, es van solucionant. T’inquieta una veritat que ocultes.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Moment excel·lent per connectar amb el més intern, per superar traumes, si n’hi ha. I per enfrontar tot allò que està pendent. Forta atracció per una persona amiga.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Compte fins a deu abans de fer una crítica severa. Pots parlar més del compte i penedir-te. Pot ser un moment tens, i només cal més descans o cercar la manera de desfogar-te.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pots mostrar certa inquietud vers el futur. Alguna cosa prevista et provoca angoixa i sorgeixen algunes pors que creies oblidades. Una conversa amistosa pot fer miracles.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A la feina pots sentir que no arribes a tot i potser és veritat, però no serà perquè tu no siguis treballador. Et tocarà baixar el ritme. Ets humà i tens els teus límits.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En els darrers mesos has après molt de la contenció verbal, a posar en ordre els pensaments i a estructurar-te millor mentalment. Usa en favor teu aquest aprenentatge.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Sembla que saps millor el què vols i el què t’agradaria fer, el que té valor per tu i cap on has de dirigir les passes. L’economia pot anar entrant en un període de millora.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sembla que vius experiències repetides. Escenes similars amb diferents personatges. Estigues atent. Pot ser que tinguis l’oportunitat de fer les coses d’una altra manera.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sents que estàs tornant a viure algunes situacions, sobretot en l’àmbit laboral. Aplica el que has après. L’exercici físic és sempre un bon aliat, però ara és necessari.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Possibles despeses relacionades amb els fills. Serà bo posar límits perquè els altres entenguin fins on poden arribar. Si no ho fas, després no té sentit queixar-te.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots trobar-te havent d’escollir entre una feina i una altra. Valora en funció del que sentis, ja saps que per tu és important trobar-te a gust doncs valores l’harmonia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada