Horòscop del 4 al 10 de setembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Són moltes les idees que us passaran pel cap aquests dies, ja que a part d’estar creatius i creatives tindreu un afany de ser els protagonistes de tot, que farà por. Potser en certa forma necessiteu cridar l’atenció perquè, últimament, és com si us haguessin deixat una mica de banda, i si cal fer alguna animalada perquè destaqueu una mica d’entre el piló, no passa res, sempre i quan no feu mal a ningú.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
El camp dels amics serà un dels que us sorprendrà més en aquests dies, gent amb la qual ja no comptàveu per a res us farà costat en moments de baixada de moral en picat. També descobrireu que la vostra parella forma part del que són els amics i que hi podeu confiar d’una manera oberta i sincera. De totes maneres, hi ha molts bons aspectes per a vosaltres i us passaran coses maques i alegres.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Se us prepara alguna sorpresa a la feina i pels aspectes que hi ha serà bona, ja arribarà, no cal que us precipiteu i, sobretot, aneu més amb compte amb el que dieu que de vegades se us escapen coses que més valdria que us calléssiu, ser discrets i delicats no és el vostre fort i, de vegades, hi poseu la pota fins al cap de munt, vosaltres heu de decidir que dieu, però heu de pensar amb el que pot passar desprès.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi haurà unes ganes enormes de buscar la manera de canviar d’imatge, ara bé, tingueu en compte que serà fàcil que us agradin coses una mica passades de moda que faran que us vegin amb uns quants anys més. El millor que podeu fer és que algú us vingui a acompanyar per a ajudar-vos a triar la roba o el pentinat nou que us vulgueu fer o comprar. De totes maneres estareu molt contents per tot el que sentiu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Val que hi coses que de vegades no les feu prou bé, però sembla que últimament només fan que sortir històries que tallen les ales a les vostres il·lusions. No us capfiqueu que només són males passades que juga la vida per a comprovar si aneu creixent personalment, en cap moment és un ajust de comptes per alguna cosa que hagueu fet. I, per cert, ja podeu estar contents perquè en el camp dels diners va tot molt bé.

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Us haureu de controlar una mica, tot rutlla bé, però el tema de la salut serà una mica complicat, procureu estar una mica pendents de vosaltres i si us trobeu malament aneu al metge que sabrà que heu de fer. De totes maneres no patiu que no hi ha res greu i, per una altra part, us anirà bé estar una mica baixos perquè així us ajudaran una mica més del que solen fer. Compreu un número de loteria que us pot tocar.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Encara que us sembli que les vostres idees han marxat a donar tombs per a no tornar, no és així, haureu de tenir una mica més de paciència que ja vindran una altra vegada. De totes maneres, mentre espereu seria bo que féssiu neteja a casa que ho heu abandonat una mica i s’haurien de llençar coses que no fan cap servei, d’aquesta manera també renovareu les idees perdudes pel camí i estareu més animats.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
No us aconsellaria que us gastéssiu massa diners amb la loteria perquè l’atzar no sembla pas que us acompanyi, però com que sempre hi ha excepcions feu el que vulgueu. El que sí que no heu de deixar de fer és posar-vos protecció si teniu una nit boja ja que estareu molt sensibles a les infeccions i pot ser un problema no massa agradable, si convé aneu al ginecòleg que us doni un cop d’ull.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Encara que les coses no sembla que hagin millorat massa, podríem dir que ara al menys en el camp de la comunicació esteu més passius i més comprensibles i, això, és un gran què, al menys no us enfadeu. El camp que tindreu millor serà el dels estudis i, sobretot, el dels desplaçaments, o sigui que per a vosaltres el millor serà anar d’excursió a algun lloc i gaudir de paisatges naturals i salvatges.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
És d’envejar els dies que passareu en el camp sentimental, sobretot si esteu amb parella fa temps. Estareu molt sensibles i romàntics, creant un ambient molt adequat per a demostrar-vos el que us arribeu a estimar. Això és molt maco però també hi sou els que no teniu parella, a vosaltres us diré que heu d’aprofitar el romanticisme per a anar a lligar corrents i buscar la parella, potser la definitiva.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
No feu massa cas si al llarg d’aquests dies us passen coses una mica estranyes, però és que les energies que us envolten són molt fortes i, això, pot provocar alguna reacció un tant diferent a les que viviu normalment, de totes maneres no us heu d’espantar perquè no passa res. Per altra banda estaria bé que us anéssiu a banyar al mar o, si us fa por, a la piscina, ja que necessitareu molta aigua per a relaxar-vos.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Encara que és probable el trencament d’algun projecte que teníeu, no heu de patir, us sortiran noves expectatives favorables i amb més futur del que us pensàveu, tingueu paciència i deixeu que tot vagi venint pel seu propi peu. Per altra banda, us convé fer algun viatge, no massa llarg, però suficient per a desconnectar una mica de l’ambient que viviu cada dia, i per a veure imatges diferents, més obertes.

TOTES LES NOTÍCIES