Horòscop del 4 al 10 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estàs més pacient del que és normal en tu. Potser el que succeeix és que simplement has madurat. Poses gairebé tota la teva energia en el sector professional i ambiciones tenir un paper de poder.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et sents més àgil i tens més capacitat de maniobra que dies enrere. Si t’agrada cantar o tocar un instrument, ara és un bon moment per gaudir d’aquests talents. La teva economia continua protegida.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si el teu ritme era una mica lent, ara encetes un període molt actiu. Estaràs molt atent a tot, i amb gran necessitat de moure’t. L’escriptura serà una via excel·lent per expressar el que sents.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Potser has estat una persona massa protegida en l’àmbit familiar, i fins i tot una mica consentida. Aquest rol ja no és aplicable a la teva relació de parella, on hauràs d’assolir més autonomia.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No deixis de lluitar per un projecte personal que vas deixar a mitges, és important per a la teva trajectòria professional. Amb la parella sembla que les coses van bé, tot i les vostres diferències.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Aquests dies pots tenir una vida onírica força destacable. És a dir que somniaràs molt. Fins i tot pots arribar a tenir alguna visió de com pots solucionar una qüestió econòmica que et preocupa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Si no practiques esport, potser ha arribat l’hora de tornar-hi. Amb la parella sembla que tu tens unes intencions i l’altra part unes altres ben diferents. Voldràs sortir de casa i fer nous amics.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Aquests dies et mostraràs especialment hermètic, amb necessitat de trobar el teu equilibri intern. Es pot dir que et psicoanalitzes tu mateix. Et refugiaràs en la feina, cercant satisfaccions.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La parella es mostra molt comunicativa, i ja t’agrada. Però tu estàs més reservat, i més aviat necessites parar el teu ritme accelerat i sospesar diverses àrees de la teva vida. Moment de fer balanç.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sents que les portes són tancades per tu, i que no pots fer tot allò que voldries. Estigues atent al missatge de què estàs vivint. Pot sorgir una bona oportunitat laboral, si estàs cercant feina.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Moment creatiu i de gran gaudi amb els fills. Sortiràs a divertirte. Pot ser que trobis informació molt important sobre els teus ancestres, que t’ajudarà a fer el puzle del teu recorregut vital.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva visió sobre com desenvolupar la teva professió no és realista. T’anirà bé cercar informació sobre el sector. La teva relació de parella pot passar a un altre nivell i assolir més compromís.