Horòscop del 4 al 10 de gener


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Comences l’any amb el caràcter una mica moderat. Tens ganes de trobar-te amb algunes persones i de socialitzar. És possible que una relació canviÏ i prengui més profunditat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Ara entens algunes actituds. Ja no jutges tant els altres doncs has fet un savi exercici d’empatia. Final d’una etapa laboral. Comences l’any amb una disposició més madura.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Experiències on es posa a prova la teva paciència i saber estar. En l’amor estàs desconegut. Penses, fins i tot, en el compromís! Canvis en qüestions filosòfiques i ideològiques.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
 Tensió amb alguna figura masculina amb qui no t’acabes d’entendre. No li donis més pes del que té i gaudeix dels darrers dies de festes com et mereixes. Molt de moviment a casa.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
A la feina et toca canviar patrons obsolets. Alguns canvis no et vénen de gust però a la llarga en sortiràs beneficiat. L’amor es presenta de manera lenta però segura.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tens ganes de tornar al teu ritme habitual i tenir més control del teu temps. Obligacions de la llar que comporten algunes despeses. Ho passaràs bé a casa i en bona companyia.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Mira de no deixar-te envair per la melangia. Estàs una mica reservat i en el teu món, però això no és dolent. Alguna cosa bona en trauràs. Les teràpies amb aigua t’aniran molt bé.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Aviat et sentiràs més actiu. Procura no ser agressiu en les teves formes. Aprofita tota aquesta energia per treballar en allò que tenies aparcat. Possible nova font d’ingressos.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

 Moment òptim per a un canvi d’imatge i pensar en les rebaixes. Estaràs més afectuós i a la feina et pot sorgir l’oportunitat d’una aventura o com a mínim guanyaràs popularitat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Millora substancial de l’economia. Potser per primer cop en molt de temps, arribes a final de mes i fins i tot estalvies. Et sents més segur i tens més fe en les teves conviccions.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Entres en una etapa més comunicativa. Començaràs a donar veu als teus pensaments i projectes de futur amb un discurs més ben estructurat. També estaràs més dinàmic i actiu.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 Possibles gestions referents a recursos compartits, subsidis o herències. En el sector de l’amistat hi pot haver novetats i canvis. Inquietud per estudiar alguna cosa nova.