Horòscop del 4 al 10 de febrer


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Els amics hi són quan més els necessites, i ho comprovaràs aquests dies. Pots comptar amb els teus incondicionals. Treball: hi haurà una mica de tot: ganes de crear i un enorme cansament, il·lusió per acabar tasques.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La setmana es presenta plena d’emocions, tingues en compte el perill si estàs compromesa. Treball: certes gestions comercials portaran més temps del que esperaves, vigila amb el mal humor.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Un canvi d’impressions amb la persona adequada pot ajudar-te a trobar la clau per no cometre el mateix error. Treball: la teva motivació i la teva energia no estan a l’alçada. Reconeix el teu error i assumeix-ho positivament.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les experiències sentimentals que la vida et proposa són les del plaer, no les del temor. Distingeix el que et fa feliç. Treball: no desitgis a ningú el que no vulguis per a tu. Procura mantenir els pensaments positius, genera millor ambient.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tens molta i bona complicitat amb la teva parella, la teva família els teus fills. T’aportaran un extra d’assossec i de tendresa. Treball: aprofita les teves iniciatives, confia en tu, ets capaç de donar amb el projecte que cerques i aconseguir l’èxit.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si estàs disposada que entri l’amor a la teva vida deixa’t impregnar per la seva màgia sense pensar en el fracàs. Gaudeix. Treball: desconnecta i deixa’t portar. Allunya’t dels problemes perquè se solucionin, trobaràs les claus.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Venus afecta positivament a la presa de decisions conjuntes. Busca el màxim consens. Treball: hauràs d’assumir una tasca que no t’agrada, però que és convenient per tirar endavant. Projecta unitat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els retrets solament porten caos. Aposta per la comprensió, valora el bé i supera els rancors. Així l’amor sana. Treball: les diferències d’opinions són habituals, però no t’enfadis. No li donis importància i supera-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Mostra’t còmplice i comprensiva és el que ara necessites, molt amor i reconeixement per poder superar un dolor. Treball: si estàs planejant un canvi, tingues paciència, però no et rendeixis. El millor és mantenir-te prudent.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tendeixes a idealitzar l’amor, has de donar més oportunitats als que descartes, perquè pot ser que t’enduguis una sorpresa. Treball: és un bon moment per buscar un col·laborador, per enfocar les coses d’una altra manera.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquests dies el que més et vindrà de gust serà compartir els teus pensaments i desitjos amb les persones a les que estimes. Treball: centra’t en activitats a les que no sols dedicar-los temps i que et fan gaudir, relaxa les teves neurones.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els empipaments destrueixen l’amor i l’experiència acaba resultant un fiasco i un llast. Trobaràs ajuda per superar la situació. Treball: Qui sembra recull. Aquests dies superaràs les dificultats que has tingut.

TOTES LES NOTÍCIES