Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si la família reclama la teva atenció, serà perquè passes poc temps a casa. Aquest hauria de ser el teu objectiu durant aquests dies. Treball: no ets d’aquelles que fugen davant el perill, així que afronta els reptes, la solució està al teu abast.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Cura amb les dobles conquestes, amb els excessos. Moments apassionants i alguna que una altra brega. Treball: et costarà centrar-te, si estàs satisfeta amb el teu treball, cuida que els altres també ho estiguin o podries tenir un disgust.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Una persona que t’adora i pensa molt en tu et sorprendrà. Tu només has de deixar-te portar. Treball: tens moltes possibilitats de tirar endavant els teus projectes comercials, gràcies a la facilitat de paraula que posseeixes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Quan vols alguna cosa ho aconsegueixes, però manejar les emocions dels altres no és el mateix, ni és el correcte. Treball: confia en els teus recursos, i opta per pensar en la teva recuperació econòmica, aconseguiràs el que desitges.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Amb més paciència i comprensió, aconseguiràs no perdre la calma amb una persona que sol fer-te sortir de polleguera. Treball: les obligacions t’aclaparen aquests dies; busca la manera d’equilibrar les teves tasques i no saturar-te amb elles.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

En aquests moments el que necessites és estar tot sol amb tu mateix i separar el teu plaer de les obligacions alienes. Treball: si els efectes de la crisi et fan sentir malament, el temor només engendra més por, així que supera-ho.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Certa trobada que esperaves amb il·lusió per a aquesta setmana pot anul·lar-se. Pot ser que aquest no sigui el millor moment. Treball: la paciència és una virtut i hauràs d’utilitzar-la, si evites les presses, aconseguiràs els teus objectius.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El que guardes en el teu cor és el que miraran de sostreure’t. La teva emotivitat sortirà a la llum; necessites parlar d’amor i donar una resposta. Treball: si un objectiu supera les teves ambicions, et fa perdre temps i salut, replanteja-t’ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi ha moments en els que prendre una decisió encertada és dolorós. Pot ser et passa ara i has d’afrontar-la amb molta tendresa. Treball: de vegades és millor relaxar-se i deixar que les coses succeeixin, perquè acaben reordenant-se soles.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Mantingues una actitud oberta i dialogant; sempre serà millor que posar-te a la defensiva. Tracta d’expressar els teus sentiments. Treball: l’inesperat sol desconcertar-te, afronta-ho amb energia i tot anirà molt millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Has de ser més empàtic a l’hora de relacionar-te. Costa entendre’t i tu no fas gran cosa per posar-te en el lloc de l’altre. Treball: sigues objectiva i evita prendre partit en una discussió, perquè aquesta vegada no tens raó.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Les relacions són com un puzzle: o tot encaixa o no es poden col·locar les peces. Comença tu per moure fitxes. Treball: algú està abusant de la teva generositat. No perpetuïs la situació, no cedeixis al xantatge. Aclareix les coses.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada