Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aneu amb compte a l’hora de desplaçar-vos, teniu molts números de tenir alguna ensopegada i no mola. De fet, tampoc us feu mal però ensopegar no agrada a ningú. També us cal parlar amb els germans o germanes si en teniu, es clar. Us pot fer molt de favor i us poden donar idees que us aniran d’allò més bé en un altre moment. També podeu tenir molt bon rotllo amb els fills si en teniu…     


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi haurà una gran necessitat d’arreglar coses de casa i ja està bé, però potser prioritzareu massa coses que, en realitat, no és que tinguin massa pressa i, llavors, us quedaran per fer altres coses més importants. Mireu de no tancar-vos en banda. En el tema de parella, sembla que les coses poden anar molt bé i que tot serà ben fàcil però per aconseguir el que voleu en aquest aspecte cal posar-hi ganes.     


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Dins el vostre cap hi haurà una idea concreta, viatjar, canviar d’aires i buscar un lloc on tot estigui més tranquil. Es passen temporades i ara a vosaltres us ha donat per aquí. De fet, serà un bon moment per pensar en les vacances, encara que quedin dies val la pena començar a preparar el tema. També és bo destacar que al llarg d’aquests dies hi haurà moviment en la feina, serà per a bé.            

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ho tindreu molt bé en el camp de la parella i els diners, cosa que farà que aquests dies estigueu força contents i animats. Cal que ho aprofiteu i estigueu somrient tota l’estona, ja que us farà falta, a més, els que us envolten estaran d’allò més satisfets. D’altra banda, us recomano que si heu d’estudiar hi poseu molta energia perquè la gandulitis us pot afectar molt en aquest aspecte i negativament.  

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Anireu molt a la vostra i no està malament, però no preguntareu res als altres i els podríeu ofendre una mica. No costa res comentar les coses encara que després acabeu fent el que us vingui de gust a vosaltres. Tot s’ha de dir, tindreu un sisè sentit molt ben posat i sabreu dir el que toca en el moment més adequat per aconseguir el que voleu. Hi haurà moments per aprofitar bones ofertes i treure’n benefici.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tot us anirà molt lent i, a més, tot canviarà en cada moment. Heu d’estar preparats per a qualsevol cosa i no deixar que tot us atabali. Seria de vital importància que dediquéssiu tantes estones com pugueu a treballar en els vostres projectes, sobretot si són coses per passar l’estona i per gaudir del vostre esbarjo. No us emboliqueu a jugar a jocs d’atzar, teniu totes les de perdre i segur que no us agradarà gaire…           


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En el millor aspecte en el que podeu estar és en el de la parella, ja que us donarà bon recolzament i us ajudarà a prendre decisions. Us anirà molt bé perquè aquests dies seran molt complicats a l’hora de saber cap a on voleu anar. En l’únic aspecte en que estareu més o menys tranquils és l’econòmic ja que sabeu quin és i el que podeu fer amb ell, per tant no us preocupa.                                   


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Són uns dies genials per dedicar-los al vostre tema emocional, ja sigui per demostrar el que sentiu per la vostra família o per demostrar el que sentiu pels vostres amics. La veritat és que necessitareu sentir i que els del vostre voltant també sentin, ja cal que estigueu preparats per les emocions. D’altra banda, haureu d’estar pendents d’algú d’edat avançada que està per casa i us necessita a prop.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estareu una mica radicals i això us pot fer patir més del compte, heu de mirar de no ser tant estrictes i deixar que les opinions dels altres també tinguin cabuda en les vostres idees. Ho tindreu molt bé en la comunicació  entre vosaltres i la figura paterna, cosa que pot ser molt positiva per aclarir malentesos d’altres temps. Intenteu estar més estona divertint-vos i rient, us anirà molt bé.                                       
           


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Malgrat que tot us faci mandra acabareu fent moltes coses i trencant amb la rutina, i és bo que ho feu per sentir-vos més vius i amb ganes de ser diferents. Tindreu sort que els de casa ja us coneixen i us deixaran fer sense problemes. Ara bé, cal que mireu de no posar-vos amb qui no toca de la feina, perquè aquí si que podeu tenir-hi alguna enganxada i no cal tenir embolics sense necessitat.         


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sobretot aneu amb molta cura en els jocs d’atzar perquè hi podeu perdre molt més del que us penseu i la veritat és que les coses no són el que semblen moltes vegades. A part d’això, fóra bo que us dediquéssiu a cultivar una mica més les relacions amb l’altra gent, no és que estigueu tancats però si que esteu reduint les vostres relacions i això no mola, mireu de sortir més i estareu més animats.            


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Ho tindreu una mica malament per anar a lligar, si és la vostra intenció. Cal que us hi poseu les piles i comenceu a mirar tots els detalls. Cal que aneu més arreglats i que feu servir el vostre talent per captivar amb la mirada. De totes maneres, estareu capficats en els diners i això us farà estar molt distrets i allò de tirar la canya pensant en altres coses és un pel complicat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada