Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aneu amb compte amb la relació amb els veïns perquè podeu tenir alguna topada i la veritat és que la cosa pot acabar una mica malament. Si veieu que no esteu d’acord amb alguna cosa, millor ho deixeu estar, no cal voler fer entrar en raó a ningú. En tema de diners la cosa està força bé i potser podreu recollir més del que teníeu plantejat, no badeu i arreplegueu el que us arribi, segur que us ho heu guanyat. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Ja podeu anar amb compte amb els jocs d’atzar perquè teniu totes les de perdre, per tant no se us acudeixi jugar molts diners que els perdreu. De fet els malentesos en el tema de diners us poden portar alguns problemes en la relació de parella i això sí que s’ha de mirar d’evitar, ja que en aquest aspecte qualsevol cosa pot ser una excusa per a una discussió que pot radicar en algun trencament, eviteu històries.    .


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Quan hagueu de parlar aquests dies denotareu molta serietat i per una banda us pot anar molt bé per poder posar les piles a aquells que no us fan cas, però per altra banda aquesta serietat donarà un aspecte de molest que no serà real i això pot incomodar a més d’un. El millor que podeu fer és llegir, estudiar i mirar d’esforçar-vos a somriure i a passar-ho bé, la serietat és bona però amb molta mesura.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Encara que estigueu molt a casa tindreu la necessitat de viatjar, ni que sigui amb la ment, i és molt important que ho feu perquè heu de renovar les vostres idees i agafar il·lusions per seguir tirant endavant. Tot i que estar una massa pendent de les coses tecnològiques com ara telèfon, ordinador o televisió farà que estigueu molt dispersos en el camp de la parella, mireu de viatjar amb companyia.  

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No seran dies per voler convèncer a les persones del vostre voltant, ja que us veuran les intencions d’una manera molt directa i perdreu la credibilitat. El millor és deixar que tot faci sense obligar res, allò que dic moltes vegades de deixar fluir. Dins l’ambient familiar les coses es poden complicar una mica però no fins al nivell de no poder-ho arreglar, o sigui que agafeu-vos les coses amb calma i tot anirà bé.                                    


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els amics poden ser un puntal important per vosaltres, necessitareu que us recolzin i si els hi demaneu de ben segur que ho faran, però els hi haureu de demanar, ja que per ells serà difícil veure que els necessiteu. En tema de feina la cosa pot ser interessant, es presenten moviments que poden ser una mica arriscats però que a la llarga poden donar bons fruits, no es tracta de canviar de feina, sinó d’actitud.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Us vénen diners per dues bandes, una per la feina i l’altra que ve a ser com un regal. La qüestió és que sapigueu trobar la manera d’aprofitar aquests diners si es que arriben. Si no vénen no patiu que també podreu fer coses ben interessants i podreu esquivar situacions que són complicades d’una manera ben senzilla. No tingueu dubtes a la feina perquè les coses no estan tan malament com les veieu. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Somiar truites serà fàcil perquè el vostre cap no para i se us acudeixen un munt de coses interessants, però el bo és que hi poseu fil a l’agulla i que els pensaments es tornin accions reals. No hi ha res millor que portar un somni a la realitat, ara sempre depenent del somnis, és clar. El millor d’aquests dies és que físicament estareu en plena força i amb molta energia per fer qualsevol cosa, aprofiteu-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us portaran de cap totes les coses relacionades amb el tema de diners, i no és pas per res en concret, senzillament necessitareu tenir el control perquè teniu molts projectes i si no aneu amb compte no podreu fer ni la meitat del que teniu previst. De totes maneres en aquest aspecte ho teniu força bé i potser no cal patir-hi tant. Tindreu bones noves en la feina i això us farà estar força contents.       


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Els maldecaps us perseguiran una mica i haureu de ser molt responsables i tenir molta serenitat per poder prendre decisions correctes, però no ho teniu pas malament per arribar a bones conclusions. Només us demano que en el tema de conducció sigueu prudents i estigueu alerta, perquè hi ha tendències a trobar entrebancs a la carretera, potser no us feu mal però no cal tenir cap ensurt.   


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Hi poden haver situacions complicades a la feina i us costarà veure de quina manera podeu sortir dels embolics, però no us heu pas d’amoïnar perquè cada vegada que teniu algun dubte hi haurà algú que sense plantejar-s’ho us dona una solució bona. Estareu molt bé a casa amb els vostres i necessitareu converses i moments d’intimitat amb la família, feu-vos aquest regal i gaudiu dels vostres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

A vosaltres us haurem de vigilar perquè les vostres ambicions de plaer us poden portar a fer alguna animalada que després haureu de lamentar. Els plaers poden ser amb el menjar, amb el beure o amb d’altres coses. Mireu de ser prudents i no fer excessos que no van bé. El tema és que tindreu el guapo pujat i que us costarà ben poc seduir a tothom perquè us ajudin a fer el que vosaltres voleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada