Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La vida et dóna sorpreses i pot ser que quan creguis que ho tens tot segur, aparegui algú i desbarati els teus plans. Treball: les teves activitats s’intensifiquen i et porten a un cert descontrol, però aviat tindràs seguretat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Un amor que et porta al límit de la passió pot ser meravellós, procura no perdre el control. Treball: els canvis no et resulten fàcils però quan et decideixes, també saps adaptar-te de pressa. Tot sortirà bé.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Segueixes sent la protagonista, tots disposats a complaure’t, encara que tu també contribuiràs a la felicitat dels altres. Treball: la teva forma de valorar la situació, serà el que fa falta. Ho faràs sense dubtar-ho.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha persones que no et convenen, perquè la seva influència pot afectarte. Si et perjudiquen, no els prestis atenció. Treball: insisteixen que et defineixis, no prenguis decisions que no vols. No permetis que ningú et pressioni.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si utilitzes els teus encants i aprofites que ara tens més possibilitats de reconciliar-te tot sortirà bé. Treball: afluixa, no pretenguis ser protagonista absoluta, algú podria recriminar-t’ho i posar fre a les teves iniciatives.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi ha moments que actues de forma premeditada i algú et convidarà a ser més impulsiva. Deixa’t portar. Treball: poden facilitar-te les coses, aprofita-ho. Si vols abastar més del compte, demana ajuda, confia en els altres.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Grans possibilitats d’expansió, de portar els teus desitjos a la pràctica. Molta felicitat. Treball: cuida els detalls i la manera com t’expresses. No imposis el teu criteri. Si utilitzes la diplomàcia t’anirà bastant millor.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Algú et demanarà que t’aclareixis i el millor és que ho facis per evitar mals entesos. Treball: resoldràs un assumpte pendent. No ho deleguis a ningú, en cas contrari, no sortirà com ha de ser.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’amor et porta de cap, no sempre és fàcil i cal posar-li molta paciència a certs processos emocionals. Treball: una falta de previsió respecte a uns encàrrecs pot posar-te en un destret, vigila.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si una persona apareix en la teva vida per obrir-te noves possibilitats, dóna-li temps al temps, però no posis límits. Treball: et sents desmotivada, tens en ment altres plans i la dispersió provoca errors.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquest és el moment d’anar a la recerca de la teva ànima bessona, perquè l’entrada de Júpiter en el sector dels canvis pot proporcionarte el que desitges. Treball: cuida les teves relacions a nivell laboral, val la pena tenir bon ambient.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aprofita la teva empatia, atencions i tendresa cap a una persona del teu entorn que necessita ara molt afecte. Treball: veuràs les coses amb major claredat, portes esperant un canvi, el reconeixement arriba ja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada