Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La vida et dóna sorpreses, l’afecte et conquista, sempre, en quan els donis l’oportunitat. Treball: la paciència no és una de les teves qualitats però aquests dies estaràs a l’altura de les circumstàncies. No et precipitis.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si has passat per experiències doloroses, confia que tot anirà molt millor i segueix disposada a enamorar-te. Treball: mostra’t diplomàtica. De tu depèn el que un acord es faci en les millors condicions.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Uns dies de solitud et vindran bé et falta tranquil·litat per assumir un canvi en els teus assumptes sentimentals. Treball: has de deixar de ficar-te en assumptes aliens. Escolta però centra’t prioritàriament en el teu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
No hi ha relació que es mantingui a flotació sense un diàleg sincer. Tens l’amor molt guardat en el teu cor i has d’expressar-lo. Treball: no tinguis por al fracàs i atreveix-te. Qui no s’arrisca, no aconsegueix res.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
L’enfrontament de persones a les que estimes et portarà a certes reflexions i això pot despertar un afany de millorar les teves relacions. Treball: setmana intensa, cites, encàrrecs que mobilitzen els teus recursos creatius. Aprofita-la.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El teu treball aquesta setmana serà estar pendent de les persones que necessiten expressar els seus sentiments. Treball: un imprevist alterarà la teva agenda laboral, tal vegada es tracti d’una tasca urgent, que et porta a guanyar diners extres.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha moments que els teus dubtes et fan qüestionar massa coses. Deixa que la vida et suggereixi i sent més. Treball: l’ambició és positiva, sempre que sigui per anar cap endavant i no a que els problemes es multipliquin.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Alguna cosa en l’ambient t’intranquil·litza, els teus pensaments, la por a perdre o al fet que et falli algú, aquesta actitud et perjudica. Treball: hi ha assumptes que requereixen la teva atenció de manera perllongada. Estableix prioritats.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El teu màxim interès serà la conquesta amorosa, anar a la recerca d’aventura disposat a seduir. Al final la seduïda seràs tu. Treball: hi ha assumptes que et col·lapsen, soluciona el que no puguis deixar per a demà.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Les coses seran més fàcils i et sentiràs envoltat d’afecte, radiant, t’adonaràs de com n’ets d’important per a certes persones. Treball: sabràs evitar conflictes de forma molt astuta, i amb molta diplomàcia.

 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si estàs disposat a escoltar la teva parella aprendràs a simplificar certes actituds que tendeixen a embolicar les coses. Treball: activa el teu costat més creatiu, fes coses noves. No et deixis absorbir per la monotonia.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha moments en que la teva energia es desborda i anul·les la teva parella. Aprèn a canalitzar els teus impulsos amorosos. Treball: el teu afany d’aconseguir els objectius i el teu nivell d’exigència acabaran esgotant-te. Has d’aprendre a dosificar-te.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada