Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Amb Venus en el sector de la parella, el millor que pots fer és unificar criteris i que els vostres desitjos coincideixin. Treball: t’urgeix cumplir amb els assumptes retardats. Percebràs aquesta setmana que alguna cosa canviarà en positiu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Vas a viure certes proves sentimentals. Pren-ho com un aprenentatge. Cuida’t més el teu organisme. Treball: compta amb l’opinió d’altres persones a l’hora de prendre un decisió important, canvis en les teves relacions laborals.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tot indica que aquesta serà una setmana idíl·lica. Et sentarà de meravella estar pendent de la passió amorosa. Treball: activa la teva creativitat i renova idees; és el que t’ajudarà a treure més profit laboral. Fuig de la rutina.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha activitats que et porten a certes contrarietats, a dir coses que no sents, intenta un diàleg sincer. Treball: troba la manera d’integrar-te per poder cooperar en equip més eficaçment, unifica criteris. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 Pensa el que t’espera si optes pel conflicte per resoldre les vostres iferències. Aposta pel diàleg i deixa que tot flueixi. Treball: no hi ha excuses, no demoris més les teves iniciatives, allibera’t de complexos o bloquejos.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 Hi ha un assumpte que et genera tristesa o mal humor. Parla-ho amb qui sàpigues que et donarà un bon consell. Treball: bona setmana per a les transaccions comercials. Ho veuràs tot més clar i sabràs el que et beneficia.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 El retrobament amb algú molt estimat t’ilusionarà. La intensitat emocional et donarà optimisme i confiança en tu mateixa. Treball: rumors i crítiques negatives no haurien d’afectar-te. Centra’t en la teva labor.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si estàs disposat a sentir el que fa que et bategui amb força el cor, gaudiràs d’una semana intensa. Treball: bon moment per reivindicar, per imposar el teu criteri amb delicadesa. Tens l’èxit assegurat, avança.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Evita ficar-te en converses on es critiqui, perquè els comentaris de mal gust et passaran factura després. Treball: La teva feina pot resultar-te molt pesada, d’altra banda, et falta motivació. Esforça’t a superar-ho.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Desprens una energia molt bonica, quan et sents bé amb tu mateixa. T’espera una semana de precioses emocions. Treball: valora seriosament la possibilitat de començar a canviar i fer el que realment desitges.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquests dies sentiràs la necessitat d’aïllar-te per aclarir-te. Identifica les teves pors i bloquejos i trobaràs la solució. Treball: hauràs de liquidar assumptes pendents, no podràs començar res nou, hi ha altres tasques. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La intensitat de les teves emocions desconcertarà, però et sentiràs tan passional que enamoraràs a tothom. Treball: confia en els teus projectes i en la teva creativitat, és fonamental. Llança’t sense por del fracàs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada