Horòscop del 28 de setembre al 4 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Treballar, treballar i treballar… Sembla que entres en una etapa més productiva. Recorda que cal desconnectar i interactuar amb la parella i els fills, si en tens. Millora econòmica.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Aquests dies pensaràs a resoldre assumptes pendents de feina, a posar-te al dia i estructurar l’economia. Especialment t’enfocaràs amb el que té a veure amb hipoteques o préstecs.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Potser havies començat una relació però alguna cosa t’ha frenat i t’has fet enrere. Sents que no estàs preparat per tenir parella ara mateix, però no vols perdre l’amistat que hi ha.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Passes per un procés de transformació, especialment en tot el que té a veure amb la teva part afectiva. Si estàs atent al que la vida et porta, l’aprenentatge serà d’importància vital.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si tens una relació de parella, pots sentir que en alguns aspectes esteu allunyats, doncs teniu una evident diferència de criteris. Tot es pot parlar de manera amigable i distesa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

En aquest moment no et costarà gaire reafirmar-te i dir el que penses. Augmenta la fe en tu mateix si vols deixar enrere algunes pautes familiars, que ara ja saps que són limitants.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Felicitats. Estàs d’aniversari i entres en un nou període de renovació energètica. Si tens fills adolescents, reclamaran la teva atenció. Potser la vostra relació s’hagi d’ajustar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Possiblement has de formar-te per poder treballar o per actualitzar els teus coneixements en el sector professional. No et fa gràcia, però serà profitós. Bon moment per a fer nous amics.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Entres en una nova etapa vital. Un cicle de maduració s’obre davant teu. Si estàs a l’atur, disposaràs de més possibilitats de treballar. Potser no és el que més t’agrada, però és feina.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Després d’un període una mica complicat, ara entres en una etapa més lleugera. Has après molt, ara només has d’aplicar diàriament el que saps. Vénen algunes millores en l’economia.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Se’t presenta l’oportunitat de treballar la teva capacitat de compartir. Si bé en grup ets molt esplèndid, en parella et trobes amb alguns problemes. Possibilitats d’iniciar una relació.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 

Moment d’una inspiració i percepció extremes. Pots viure situacions de pel·lícula, un xic estranyes o dignes de ‘Cuarto Milenio’… Si a la feina hi havia tensions, l’ambient millorarà.