Horòscop del 28 de novembre al 4 de desembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Hi haurà moltes ganes de poder parlar amb els vostres, i sobretot ganes de sentir-vos còmodes amb la família, o sigui que estaria molt bé que busquéssiu la manera de poder passar estones amb ells. A part d’això us haig de fer parar atenció en que al llarg d’aquests dies veureu que molta de la gent que teniu al vostre voltant pensa diferent a vosaltres, heu de mirar de no agafar-vos-ho malament que no cal.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Tot us pot anar molt bé si tant sols feu una mica de cas als vostres instints, la qüestió és senzillament deixar fluir la vostra energia positiva i d’aquesta manera anar veient solucions als problemes. A banda d’això no us estranyi que tingueu ganes de fer renovacions de vestuari i d’aspecte, animeu-vos a mirar que us pot quedar millor i no tingueu vergonya que renovar-se va bé de tant en tant.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Seran uns dies una mica complicats per a vosaltres, bàsicament perquè tot us farà enfadar i perquè semblarà que res es vol posar de cares, fins i tot en el tema de diners sembla que les coses van una mica fora de temps. Si podeu mireu de fer tots els passos necessaris per a agafar-vos uns dies de relaxació, ja sé que pot ser complicat però us fa molta falta desconnectar i reposar dels nervis que teniu.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Haureu d’anar molt en compte en el tema de diners, sembla que tenen moltes ganes de marxar de les vostres mans i haureu de vigilar per a mantenir-los. A part d’això seran uns dies molt inestables en els que les veure passar de tot tipus, l’única cosa que us cal és posar-hi paciència i anar solucionant els imprevistos un darrera l’altre i a poc a poc. Sort que amb la parella podeu anar molt bé, aprofiteu-ho.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estareu força nerviosos, i tot serà tema de coses de metges. Potser no sereu vosaltres directament els que hi haureu d’anar, al metge, però igualment estareu força nerviosos pel tema. Penseu que no cal posar-se nerviós, al cap i a la fi serà el que tingui que ser. El que us anirà millor serà agafar-vos temps per a distreure-us amb els amics i xerrar de tot el que us vingui de gust amb qui us sembli millor.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Tindreu molta empenta per a treballar i per a tenir idees molt interessants, de fet el vostre fort aquests dies serà el d’organitzar i portar endavant un munt de coses alhora, cosa que us pot fer estalviar molt temps i us pot fer sentir molt bé. També és interessant saber que al llarg d’aquests dies tindreu el caràcter una mica fort, cosa que us pot portar a contestar una mica massa ràpid, intenteu controlar-vos.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Tindreu molta serenitat i se us farà molt difícil fer les coses ràpidament, i tot és perquè necessiteu mirar-vos molt bé el que feu, voleu que tot quedi perfecte i heu de pensar que això és difícil d’aconseguir, no cal que us hi feu mala sang. Com que amb la família hi podeu estar molt bé, seria convenient que miréssiu de passar-hi força estona i així us sentireu molt millor i més acompanyats.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Una de les coses que poden ser un problema per a vosaltres és parlar desmesuradament. Seran una dies en els que caldrà que pareu molta atenció als demés i sobretot que sapigueu callar, bàsicament perquè si no ho feu us podeu trobar amb algun problema sobretot lligat a la feina, per tant, són dies bons per a esforçar-vos a aprendre a escoltar, a frenar els vostres instints xerraires i a potenciar la concentració.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Hauríeu de potenciar la vostra relació amb els amics, sortir una mica de festa i obrir les vostres idees als altres, de ben segur que us poden donar facilitats per a portar-les a terme, cosa que us aniria perfecte. Amb l’única cosa que cal que pareu atenció és amb que us vigilaran sovint, ja bé siguin els pares, o bé l’encarregat a la feina, o els professors. Mireu de no fer-ne cap de grossa, us enganxaran.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Directes, clars i a sobre amb el guapo pujat, no podeu demanar gaire res més si teniu ganes d’anar a lligar. Seran uns dies molt bons per a convèncer a qui vulgueu del que vulgueu, això no vol dir que us pugueu passar de la rosca, però si que tindreu una mica de marge. Aprofiteu que les coses van bé per a poder assegurar una mica la vostra situació, ser previngut és una de les millors coses que tindreu.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Aneu amb compte si heu de parlar amb els germans, més que res perquè tindreu molta facilitat a discutir amb ells i crec que és una cosa que es pot evitar perfectament. Si veieu que us venen a parlar d’algun tema una mica complicat, deixeu que parlin i després intenteu fer una valoració més constructiva que destructiva segons el tema. A banda d’això el tema de diners sembla que vol prosperar, ànims.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Pot ser que estigueu una mica despistats i sobretot variables en les idees, bàsicament no tindreu res gaire clar, heu de mirar de centrar-vos una miqueta i buscar la manera de reafirmar més les vostres idees. El problema està en que si no ho feu així us trobareu que patireu molt i total per res ja que la incertesa només porta que malestar i inseguretat. Demaneu consell si voleu però intenteu centrar-vos.

TOTES LES NOTÍCIES