Horòscop del 28 de maig al 3 de juny


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Has de contribuir al fet que les coses vagin millor a casa. No hi ha felicitat que duri si al voltant hi ha discòrdia. Treball: separar l’urgent del que no ho és per organitzar-te millor, és important per a la teva tranquil·litat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb la bona ratxa que portes no és estrany que et sentis tan bé. Estàs a punt de viure sensacions belles. Gaudeix-les. Treball: saber rectificar és de persones intel·ligents, i hauràs de fer-ho aquests dies. Això et farà més feliç.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Dies d’intenses emocions, perquè algú amb qui no comptaves farà alguna cosa molt important per tu. Treball: excel·lent moment per projectar els teus desitjos professionals. El maneig de la teva creativitat serà decisiu per al teu èxit.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les emocions estaran a flor de pell. Si t’acabes d’enamorar, sentiràs que et surten unes ales que et porten el més lluny de la rutina. Treball: hi ha assumptes pendents que sabràs afrontar, no pateixis i mostra seguretat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Creure que tens raó no et dóna dret a defensar les teves idees de qualsevol manera ni a ferir els sentiments dels altres. Treball: un cúmul de circumstàncies provocarà un conflicte, tingues paciència i no t’identifiquis amb la situació.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’amor és per gaudir-lo, no per patir-lo. Si una situació t’atabala, no donis motiu perquè continuï; talla-la d’arrel. Treball: bon moment per superar problemes laborals que et preocupen, es tracta de prendre una decisió.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tens la possibilitat de superar un problema i de solucionar-lo. No deixis que passi més temps, és el moment de promoure una reconciliació. Treball: la rutina s’instal·la en la teva vida, has de motivar-te i donar més oxigen a les teves idees.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Obre el teu cor, sent i viu les emocions. Et sobra amor; comença a repartir-lo. Treball: si la inversió del teu temps fa que et sentis satisfeta i guanyis més diners, tot va bé, en cas contrari, planteja’t un canvi.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Cuida la manera en què expresses les coses, perquè aquesta serà la clau perquè aquests dies tot vagi a millor o a pitjor. Treball: hauràs d’emmotllar-te a una situació, que no et ve de gust, però gràcies a ella aconseguiràs el que vols.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Comprèn el que li passa a la teva parella, la intuïció dels processos emocionals ajuda a mantenir relacions estables. Practica-la. Treball: algú que tens a prop t’oferirà alguna cosa que no t’interessa, però no ho descartis encara.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La flama de la passió s’extingeix si no se li posa carburant. Has de trobar les claus que t’ajudin a generar més espurna i romanticisme. Treball: resol el conflicte des del teu entorn laboral, en cas contrari es repetirà el problema.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hauràs d’oferir proves del canvi que dius que has donat. Aplica’t en aquesta tasca diària que és l’amor. Treball: aprofita més els teus recursos, la teva creativitat; aposta per tu i pels teus futurs èxits i tot millorarà en la teva vida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.