Horòscop del 28 de gener al 3 de febrer


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aviat et sentiràs especialment estimat, i comprovaràs com n’és de fàcil deixar-se embolcallar per la tendresa. Treball: una situació que concerneix a les teves finances t’ocuparà part de la setmana, relaxa’t.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si vols gaudir de l’amor després de mesos reprimint les teves emocions, relaxa’t i estima sense presses. Treball: t’espera molta feina aquesta setmana, així que posa’t les piles i passa per alt totes les teves exigències.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No et pares el temps necessari per meditar les decisions que prens, i menys quan es tracta d’emocions, analitza. Treball: pots endur-te

una grata sorpresa i convertir en oportunitat el que en principi era un enfarfec.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Això que portes dies esperant podria succeir aquesta setmana; una trobada, un viatge, un sopar. Un dels teus desitjos és a punt de

complir-se. Treball: sigues prudent aquests dies, amb l’ambient escalfat, les teves paraules poden caure malament.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Setmana de retrobaments afectius, de reconciliacions, gaudeix de l’amor, tot sembla màgic i fantàstic. Treball: si hi ha un problema de diners, ara no és bon moment per plantejar-se cap canvi.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et deixes portar per la incertesa, et falta confiança, has de dedicar-te a sentir amb el cor. Apassiona’t. Treball: en comptes de jutjar la tasca d’un company, centra’t en la teva o t’ho retrauran, i no et convé.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Un projecte en el que has posat molta dedicació serà motiu de reconciliació amb algú amb qui no et parles des de fa temps. Treball:

per fi veus acomplerts els teus desitjos, estaràs molt ocupada, però feliç.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una situació tibant es resol, però has de treure el millor de l’experiència: en cas contrari, tornarà a succeir. Treball: evita les discussions estèrils, no et fiquis on no et demanen, o acabaràs molt malament.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Vols tendresa, complicitat, amor? Aquests dies hi haurà molts moments entranyables que no han de passar-te desapercebuts. Treball: bona oportunitat per establir contactes. Deixa de queixar-te i de compadir-te.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estàs afrontant una situació amb bona voluntat per reconduir-la. Tot millorarà a partir d’ara. Treball: estar relaxada no és freqüent en tu, aprofita aquesta tendència i no busquis ocupacions extres; gaudeix.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva particular manera de conquistar és el que marca la diferència, però aquesta setmana hauràs de deixar-te portar per passar-ho bé. Treball: pots demanar consell, però al final hauràs de decidir tu. Confia en la teva intuïció.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Enamorat i no obstant això distant, aquesta actitud desconcerta. Potser tens por a perdre. Estima sense temors. Treball: aparca el que no és urgent i evita carregar-te de tasques, doncs després acabes atabalada i amb mal humor.

TOTES LES NOTÍCIES