Horòscop del 28 d’abril al 4 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La setmana es presta a la diversió, a viure gaudint en bona companyia, pensar en positiu i contagiar el teu bon humor. Treball: sempre disposada a embarcar-te en alguna aventura, escull el que és prioritari.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La teva manera de relacionar-te, la teva sensibilitat, els detalls que tens amb la gent alegren la vida als altres. Treball: milloren les teves condicions laborals, la teva economia i, amb això, el teu optimisme.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Setmana esplèndida, omple de plans que sortiran a cor què vols i compartiràs amb les persones que t’estimen molt. Treball: analitza la proposta que et fan, i consulta-ho amb la teva família, ells sabran orientar-te.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Veuràs les coses amb perspectiva i calma i això apaivagarà les teves emocions, després de tant enrenou. Treball: t’espera una activitat frenètica, posa’t les piles, serà per bé, un projecte important s’està consolidant.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Canvia d’enfocament si vols tenir la festa en pau, procura ser més tolerant i comprovaràs com tot millora. Treball: etapa creativa, noves fonts d’inspiració, que t’ajuden a treure el millor de tu mateixa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si estàs disposat a cedir als encants d’algú, deixa’t seduir i mostra’t encantadora i espontània, brillaràs. Treball: donaràs amb la clau per resoldre un problema. Això sí, necessitaràs comptar amb col·laboradors.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si alguna cosa no funciona en la teva relació de parella, propicia el diàleg, no esperis al fet que sigui l’altre el que prengui la iniciativa. Expressa’t. Treball: les teves idees rebran l’aprovació dels teus caps, i potser una millora econòmica.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les aigües tornen a la seva llera, et reconcilies i recuperes la teva harmonia interior, de la qual t’havies allunyat bastant. Treball: el mal ambient impedeix tirar endavant les tasques pendents. Centra’t i supera-ho, procura escoltar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Evita els retrets i les paraules mal sonants, o saltaran espurnes. Controla els teus impulsos, i tot sortirà bé. Treball: posa la teva agenda al dia, allibera’t d’encàrrecs endarrerits i tindràs temps d’iniciar nous projectes.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Rebràs molts compliments i atencions de la teva parella i de tots els que t’envolten i t’estimen. Treball: la solució als teus problemes implica posar les coses en ordre, parla clar, en cas contrari quedaràs a la seva mercè.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No siguis impacient, espera la resposta que t’han promès. Tu pots tenir-ho molt clar, però tots no som iguals. Treball: t’emportaràs una grata sorpresa, et felicitaran. Serà tota una injecció de moral.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et costa decidir-te perquè no vols renunciar a res, tot t’atreu, aquesta dispersió resulta molt perjudicial, centra’t. Treball: si el que fas no va amb tu, has de plantejar-te nous horitzons en la teva professió, perd la por.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.