Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les vostres reaccions poden ser un tant dures quan us veieu amenaçats o atacats, heu de mirar de controlar aquest aspecte perquè no us convé reaccionar així, bàsicament perquè després podeu tenir remordiments de no haver fet les coses bé. Compteu fins a deu abans de fer cap pas en fals. Allà on estareu millor serà amb la família i fent coses que us facin il·lusió i que us aportin moments de distracció.  


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu molta seguretat i claredat a l’hora de prendre decisions, cosa que us anirà molt bé en tema d’estudis i en relació a fer propostes de coses que heu de lligar per anar bé. No us deixeu perdre res que us vingui lligat des de l’estranger, ja que hi ha bones ofertes i cal estar al lloro. A part de que serà un bon moment per estudiar idiomes que se us donaran molt bé aquets dies. Bon rotllo en l’amor.     


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Alerta en el tema de diners, sembla que la cosa no es vol posar gaire bé i acabareu pagant més del que toca i amb situacions complicades en aquest aspecte. Sobretot mireu de controlar les despeses i el que realment us fa falta per poder estar més tranquils. Per altra banda és molt probable que alguna persona gran del vostre entorn necessiti que estigueu per ell i estaria bé que estiguéssiu al cas.         

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si podeu sortiu al carrer i deixeu que la natura us impregni de la seva energia, necessiteu estar en llibertat i respirant aire pur i fresc, i si això ho podeu acompanyar amb la companyia dels bons amics, millor que millor. També és important que valoreu el saber de les persones que us anireu trobant i les converses que podreu tenir, que us ensenyaran moltes coses noves i bones per viure millor la vostra vida.                   

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
És possible que patiu una mica més del normal per la gent que us estimeu, perquè estareu més sensibles, però heu de mirar de relaxar-vos perquè el vostre patiment no farà pas que canviïn les coses i realment tampoc cal. Si voleu canviar aquesta actitud podeu fer coses que facin estar més alegres a qui us preocupa i així tot anirà bé i serà més fàcil. No feu cas dels comentaris de persones alienes a vosaltres.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No són moments per jugar ni per estar distrets, heu d’estar al dia i mirar què és el que us passa per davant per poder-ho aprofitar i tenir bons resultats del que us interessi. De fet vosaltres mateixos ja trobareu la manera, però si esteu massa distrets fent el palangana, us passarà tot de llarg i ja no podreu atrapar el bon moment que se us brindarà. Possibles discussions amb els fills, si en teniu és clar.   


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La facilitat de trobar el que busqueu i de que se us posin bé les coses per fer passos importants és bona però sempre i quan tingueu ganes de sortir de la rutina i del camí pla que aneu fent sense adonar-vos de que a la vida els canvis els hem de provocar nosaltres mateixos. També és bo que sapigueu que en el camp dels diners hi poden haver situacions bones per estar millor o més tranquils.                                        


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estaria bé que tinguéssiu alguna conversa amb els vostres germans o aquelles amistats que són més com germans que com amics. Aquestes converses que podeu tenir van lligades a temes més personals i emocionals i de vegades són temes que costa abordar així com molt de cop. Tot i així és important que hi poseu ganes i força perquè us anirà de perles desfogar-vos i expressar-vos amb llibertat.    


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu un punt de lentitud a la hora de reaccionar, no és res greu ni estrany, bàsicament ho fareu tot més lent i la pressa no us anirà gens bé. Si em voleu creure agafeu-vos a aquest fet com a una alternativa a viure millor i més relaxadament, cosa que us anirà de perles i amb la que us sentireu més realitzats i plens. Només m’heu de cuidar i mantenir el tema de diners controlat, perquè se us perd.    


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Són dies per organitzar viatges i per tenir clar que no us heu de quedar a casa, sinó que heu de sortir i fer tot allò que us vingui de gust, però de la millor manera que ho podeu fer és anant sols, ja que necessiteu aquest punt de solitud i d’interiorització en els vostres pensaments. Això no vol dir que us hagueu de tancar en vosaltres mateixos, només que és un bon moment per reflexionar i analitzar.      


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En el camp de la feina hi poden haver moments conflictius i haureu de saber portar-ho molt bé per no patir conseqüències que seran massa dures pel cas. L’estratègia serà l’eina que us anirà millor a l’hora de gestionar aquesta situació. La cosa està en fer servir el cap i pensar abans de caure al parany de cop. També us podeu trobar que això se us traslladi a diferents aspectes, és bo que sigueu prudents.                                


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En el camp de la parella les coses poden funcionar força bé, però els dubtes poden crear mals moments, per tant estaria bé que si veieu que no hi ha maneres d’encarar alguna cosa, deixeu-ho de banda i ja decidireu alguna altra estona i llestos. El millor és no insistir més del que toca per no tenir enganxades. Descansar i dormir se us posarà molt bé, o sigui que ja podeu tenir dies marmota.        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada