Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

 Hi ha moments en què estàs molt segura del teu poder seductor, i aquesta setmana és un d’ells. Tot t’anirà bé. Treball: algunes propostes laborals no són molt rendibles econòmicament, però així i tot enriqueixen el teu currículum.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tens detalls que mostren el teu costat més romàntic i amorós, però vés amb compte amb despertar certes enveges. Treball: si no et sents motivada, sempre pots buscar un canvi. Aclareix què és el que vols.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 La clau és viure, estimar, somiar, gaudir de cada instant com si fos únic, tot portarà el segell de la felicitat. Treball: l’anunci d’un projecte que es concreta suposa una bona oportunitat per als teus interessos.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Setmana de reconciliació, de pactes, de bones paraules, de decisions que et porten a canviarç algunes pautes. Treball: et falta confiança en les teves propostes, i això limita la teva voluntat d’acció. Demana ajuda.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 Et demanen que comprenguis les necessitats dels altres, mentre tu els reclames atenció. S’acosten moments tibants. Treball: amb obstinació a fer les coses a la teva manera pots sortir-te amb la teva, però vigila.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 Tenies en perspectiva un cap de setmana sol i acabaràs amb companyia. Algú pot sorgir de sobte en la teva vida aquests dies. Treball: aprofites tant les hores laborals que t’oblides d’assumptes importants, com la família.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 La cerca de l’ideal passa per sentir-te bé amb tu mateixa, sense pretendre que alguna cosa externa t’aporti benestar. Treball: ves amb compte amb les presses, això podria provocar un error. Ves amb calma i tot sortirà bé.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et toca viure moments d’intensa felicitat, perquè ets capaç de donarli la volta a les experiències més tibants i superar les frustracions. Treball: ves amb compte amb els desplaçaments d’última hora, pren precaucions.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

 Obstinar-te a portar la contrària a qui s’oposa als teus plans no t’aporta tranquil·litat. Cedeix en comptes de lluitar. Treball: hauràs de concentrar-te més, posar voluntat i entusiasme a tot per tal de resoldre el més urgent.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

 La teva parella reclama més atenció. Procura estar atenta a les seves necessitats i estar més present en la seva vida. Treball: hi ha un assumpte que has de resoldre, intenta que tiri endavant. Si es resisteix, no forcisel que no funciona.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La presència del Sol, Mercuri i Venus en el sector de l’amor genera moments d’intensitat emocional. Trebal l : els contactes amb l’estranger, o amb tot el que està fora de la teva oficina afavoriran els teus plans.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 Si creus que t’han ofès, no t’ho guardis, aclareix-ho, evitaràs malentesos. Canvia la teva actitud. Treball: fes servir la diplomàcia per tractar amb caps o clients, vigila com t’expresses, la tensió pot disparar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada