Horòscop del 27 de juliol al 2 d’agost


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Dies d’introspecció i anàlisi de les circumstàncies. Et serà més fàcil entendre les emocions alienes. Visita a la botiga de pintures o material de reformes. Moment de bricolatge a la llar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Confia més en els teus talents. A vegades penses que perds el temps, però no tot és per fer diners en aquesta vida. Mira-ho com una inversió en el més important a la teva existència: tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Augment de la capacitat d’anàlisi i introspecció. Moderes el discurs i penses més en el pes de les paraules. En l’amor possible final d’un capítol, o d’una etapa. Depuració emocional.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Moment fèrtil. Compte amb els embarassos no desitjats. Si no tens parella, ara pot començar una història romàntica a la llum de la lluna. Si parles massa, podries ficar-te en un embolic.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Felicitats Lleons i Lleones, el Sol ha entrat al vostre signe i esteu d’aniversari. Segueix la tensió en temes familiars. L’economia comença a entrar en un període de lleugera recuperació.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estàs molt analític i pensatiu. Bon moment per escriure un diari on projectis els teus objectius més ambiciosos. Si tenies problemes de salut o de baixa estima, estàs recuperant-te.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La parella passa per un moment de canvis. Cal renovar idees per anarse adaptant a noves circumstàncies. Sents que has d’estructurar millor l’economia, i potser demanaràs que t’assessorin.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Possibles tensions amb un cunyat o cunyada. Tingues en compte que no tothom pensa igual, no siguis caparrut, i deixa-ho córrer. Bones perspectives econòmiques, relatives a la professió.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

 Si hi ha tensions amb un fill, no siguis massa dur. Posar límits és bo, però si t’excedeixes, el bloquejaràs. Si pots marxar de vacances, serà genial per poder regularitzar la teva energia.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Una persona, fins ara amiga, pot passar a ser quelcom més. Però compte amb les pors que ambdós porteu, haureu de parlar-ne. Tens ganes de seguir estudiant i ja fas plans pel setembre.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En l’àmbit de la parella, tot segueix amb el vent a favor. L’economia et pot donar un petit respir després de molt de temps. Si tens un soci, possibles desacords. Haureu de negociar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Coneixeràs noves filosofies de vida o creences que t’ajudaran a sentir-te millor amb tu mateix. Et poden demanar matrimoni, o si ja tens parella, serà un moment romàntic i de proximitat.