Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Heu d’anar molt en compte en el tema de desplaçaments llargs, ja que es fàcil que us trobeu entrebancs i problemes, per tant ulls ben oberts i atenció a la carretera. Per altra banda anireu tant a pinyó que no us adonareu de res del que passa al vostre voltant, cosa que pot fer enfadar a algú, estaria bé que estiguéssiu més al cas del que us envolta perquè us donen molts missatges descarats i ni els veieu. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu un encant especial i serà moment d’aprofitar-ho, sobretot si heu de convèncer a algú d’alguna cosa, seran uns dies perfectes per fer-ho. També cal estar una mica pendent de la figura de la mare, potser us necessita més del que us penseu i no està de més tenir una xerrada si és possible. Donareu  imatge de seguretat i no us farà falta que ningú us digui res que vosaltres ja fareu pel vostre compte. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El vostre tema estrella serà el sexe, potser no pel fet de practicar-lo sinó pel fet de que sigui el tema de conversa que més present estigui aquets dies. No ha pas de ser un problema ja que al cap i a la fi podeu aprendre molt de tot el que aneu descobrint en les converses. La única cosa que heu de tenir present és que no heu de confondre l’amistat en alguna altra cosa que no és, ja que podeu embolicar-vos.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estareu somiant truites moltes estones i no fareu gaire cas del que heu de fer, tindreu la concentració ben dispersa. De tant en tant ja va bé, però heu d’anar amb compte perquè a la feina o als estudis no és gaire bo que estigueu tan distrets. També seran dies en els que haureu de fer visites de cortesia a persones amb qui teniu algun compromís i us heu de comportar, que quan voleu ja ho sabeu fer.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindreu el guapo pujat i no us costarà gens que la gent es quedi encantat amb vosaltres, és important que sapigueu utilitzar aquest punt per aconseguir el que vulgueu, ara bé no us passeu que després la cosa no anirà bé. El vostre aspecte romàntic i poètic serà un altre punt important que farà que tingueu un encant especial i molt agradable. De vegades quan s’ajunten aquests aspectes et sents genial.    


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’economia us farà estar una mica inquiets, teniu pensades un munt de coses però no veieu clar com es poden fer, ja que el tema de diners està una mica revolucionat. La qüestió és que busqueu la manera d’anivellar les despeses i de controlar les entrades. Ho podeu fer perfectament. Si esteu en tràmits d’algun tipus d’herència hi haureu de posar paciència i calma perquè la cosa va per llarg.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sentireu que voleu dirigir l’orquestra de la vostra vida i la de casa vostra i us sentireu amb ganes i forces per poder-ho fer. Això és molt bo per vosaltres ja que us dóna molta seguretat, però també us donarà una mica de caràcter fort i fins i tot massa autoritari. No us deixeu envair per aquest sentiment de control i busqueu la manera de distreure-us fent coses divertides i entretingudes, deixeu-vos anar.    


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Passareu nervis a la feina o per la feina, cosa que us farà estar tancats i poc comunicatius i molt capficats. Segur que no és tant greu com a vosaltres us sembla, però és el que es diu, cadascú es sent de lo seu i per això la única cosa que us diré és que mireu de relaxar-vos i no deixeu que els nervis us juguin males passades. El millor que podeu fer és anar a passejar per agafar idees noves i fresques.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En el camp dels jocs d’atzar podeu tenir alguna sorpresa bona, ara bé no vull que us arrisqueu a jugar molts diners perquè no us pot tocar a tots els sagitaris. També és bo que tingueu present que els fills, si en teniu, us poden donar molta alegria i això si que és important i no es paga amb diners. El camp dels estudis l’haureu de controlar perquè necessitareu tots els vostres sentits alerta per aprovar. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si teniu germans seran dies molt especials perquè hi haurà molt bona comunicació entre vosaltres, de vegades hi ha persones que no són germans de sang però són germans de l’estimació que es crea, per tant si teniu algun amic que és com un germà ho heu d’aprofitar per tenir-hi més contacte. Per altra banda tindreu moltes ganes ballar cantar i estar lligats amb la música, i és bo que ho feu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us podeu enfadar molt sovint, però dependrà de vosaltres que deixeu que aquestes enrabiades us afectin més o menys i que us sentiu millor o pitjor segons la vostra actitud, jo crec que no us cal estar enfadats, només us cal agafar-vos les coses rient. Per altra banda, hi ha alguna cosa relacionada amb el tema de parella que us farà sentir molt bé i que us donarà molt bon rotllo, aprofiteu-lo i divertiu-vos. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La vostra connexió al món espiritual i amb les persones que ja no estan entre nosaltres serà molt palpable i us farà sentir una mica estranys, de fet vosaltres sou propensos a tenir experiències d’aquesta mena i aquests dies serà més marcat, però no patiu ni us espanteu que tot va bé. Ara bé, si que heu d’anar amb compte en el camp dels diners, que no els hi doneu importància i en podeu perdre i no convé. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada