Horòscop del 26 de setembre al 3 d’octubreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
En aquests dies valoraràs la possibilitat d’una nova amistat perquè pot tractar-se d’algú realment especial. Treball: Accepta el que et proposin. No exigeixis i mostra’t disposat a dialogar. Superes una situació encallada.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Aposta per l’amor. El que va començar com una renyina també pot acabar en un esclat de passió incontrolat. Treball: els canvis per sorpresa t’afecten molt i és el que experimentaràs aquests dies, valora’ls positivament.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Sense adonar-te ets protagonista en gairebé tot, i si no deixes espai al teu interlocutor pots equivocar-te i fer mal. Treball: el que et preocupa pot resoldre’s si deixes de controlar-ho tot. Tranquil, tot funciona bé.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La lluna nova et convida a modificar algunes coses a casa, però també el que no està funcionant bé i contribueix a enterbolir la convivència. Treball: Hauràs d’assumir una petita derrota, un imprevist laboral.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Compta amb els teus amics per passar-ho bé. No és el moment per estar sol si fa poc has passat per un tràngol emocional complicat. Treball: no és el moment per reivindicar agressivament, procura ser reconciliador.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Aposta per l’opció més positiva de les experiències; amb això aconseguiràs entendre’t millor a tu mateix. Treball: fer-ho a preu fet et donarà beneficis però també alterarà la teva salut i les teves relacions familiars. Decideix què valores més.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Tot seguirà sent com desitges i gaudiràs intensament tant de la teva família com dels teus amics. Treball: tens l’oportunitat de contactar amb algú que podria ajudar-te a organitzar millor el temps. Optimitza tot el teu potencial.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Aprofita per expressar a la gent que estimes el que sents. Obre el teu cor i gaudeix de l’amor que et proporcionen. Treball: Vigila amb els comptes si t’encarregues d’assumptes de diners, sigues molt previngut o podries tenir un descuit.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Molta passió, les teves emocions poden disparar-se de tal manera que et portin al límit. Vigila de no perdre el control. Treball: una discussió pot obsessionar-te, no hi donis importància i quan estigui solucionat, no ho perpetuïs.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
El consell d’una persona més madura t’ajudarà a resoldre un problema de relació que porta algun temps encallat. Treball: quan no hi ha motivació, no et compensa ni t’enriqueix. Intenta gaudir del que fas en la mesura del possible.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Una relació que no va funcionar en el seu moment pot tenir possibilitats si la teva voluntat és canviar el que va fallar llavors. Treball: evita la presa de decisions durant aquesta setmana; Possiblement no siguin encertades, consulta amb algú més.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Sigues conseqüent amb els teus desitjos, no busquis o t’obstinis a aconseguir el que saps que ara no pots aconseguir. Treball: tingues confiança en tu i en el treball que fas. Si comets un error, no facis un drama, busca solucions.

TOTES LES NOTÍCIES