Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Passar més temps amb els que estimes ha de ser la teva prioritat, evitaràs que et retreguin la teva falta d’afecte. Treball: si tems no poder afrontar el que et ve a sobre, la solució és saber prioritzar i aprendre a renunciar a alguna cosa.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

És una setmana per viure l’amor en totes les seves manifestacions, sense fer cas a allò què et pertorba. Treball: hauràs d’activar la teva voluntat; si no, els teus propòsits només es quedaran en paraules, baixa dels núvols.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots aconseguir el que vulguis solament has de ser coherent, però ja pots il·lusionar-te, la sort et somriu. Treball: els teus esforços, tenen la seva recompensa. És un bon moment per a les teves iniciatives, donaran el seu fruit.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Despertes molt amor, però també hi ha qui s’oposa als teus desitjos. Sigues una mica més flexible. Treball: no podràs sortir-te amb la teva, però, si desisteixes, t’adonaràs que acabes guanyant. La teva paciència evita conflictes.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Molta paciència per no perdre la calma amb algú proper que està fatal. Et busca perquè necessita que l’ajudis. Treball: no pretenguis que la situació tibant es resolgui immediatament, relaxa’t i trobaràs la solució.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Emportar-te treball a casa perjudica les teves relacions amoroses, encara que aquests dies et comprenguin, millor no ho facis. Treball: hi ha assumptes que estan ocupant-te moltes hores. Has d’optimitzar el teu temps per no gastar més del necessari.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha plans que s’anul·len i tu tan feliç, només penses a estar bé. No ho espatllis amb dubtes que no tenen fonament. Treball: les desavinences es presenten perquè aprenguis, valora el problema que sorgeixi.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tens l’ocasió d’obrir el teu cor a algú que sap atendre’t i que et dóna respostes útils. Treball: el teu afany de perfecció laboral no li agrada a tothom i això genera conflicte. Utilitza la diplomàcia per resoldre-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si alguna cosa et molesta, has d’expressar-ho, però cuida les formes, pots ferir susceptibilitats de qui no les veu com tu. Treball: una actitud desafiadora no és el més pràctic, canviar de postura és el més fàcil en aquests moments.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No és convenient mesurar la quantitat d’amor que dónes o reps, hi ha detalls que il·lusionen sense esperar res a canvi. Treball: un succés inesperat pot posar en perill els teus plans. Trenca les teves pròpies regles.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les relacions milloren la teva actitud perquè t’obliguen a compartir afecte, passes de l’individualisme a tot el contrari. Treball: si has comès un error, no intentis justificar-ho costi el que costi, disculpa i aprèn.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Submergeix-te en el teu interior, trobaràs autèntics tresors, però també aspectes de tu mateixa que has de sanar. Aprèn a estimar-te. Treball: un excés de confiança pot portar-te a una confrontació. Deixa les coses molt clares.  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada