Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

És la teva actitud la que determina com vius les emocions. Busca l’harmonia. Treball: tot és a punt perquè donis un salt, perquè canviïs de panorama, il·lusiona’t i decideix. Et beneficies d’un extra de sort.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Abans d’emetre un judici o una crítica, parla amb les persones responsables de la situació. Treball: si el que desitges és que ningú et molesti, només has de dir-ho. Procura que això no acabi amb les teves relacions.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Escolta el que t’han de dir, algú necessita una major implicació del teu temps i energia. Treball: la teva agenda està al límit, no has de comprometre’t a més coses, ni per fer un favor. És el moment de dir prou.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ets tot un exemple de com remuntar bé algunes situacions. Convenç-te que estàs fent el correcte. Treball: mesura les teves paraules i evita fer comentaris fora de lloc. Les conseqüències et perjudicaran.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estar de bon humor ajuda molt a solucionar problemes. Es tracta de no dramatitzar les situacions. Treball: ets de les que no accepten
imposicions, per tant has de dir les coses amb més cura per no ferir susceptibilitats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Aquesta setmana creus que algú que t’importa molt no està sent sincer? Parla-ho. L’afecte ha d’estar per sobre dels comportaments. Treball: l’actitud d’algú t’afectarà. Tindràs por de que s’adjudiqui els teus mèrits.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Setmana per dedicar-li més temps a la gent a la que estimes. Podràs superar tensions i moments crítics. Treball: tot indica que els teus plans i objectius tiraran endavant. Comparteix les teves idees amb la gent que tens a prop.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les xarxes socials són efectives per apuntar-te a noves dinàmiques de grup, però res com l’amistat de forma personal. Treball: arriba
una col·laboració inesperada que t’aportarà molts projectes laborals i diners.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Una discussió pot acabar en una declaració d’intencions que t’ajudin a revisar les bases de la teva relació. Treball: la teva obstinació a tirar endavant els teus objectius és la clau essencial perquè l’èxit coroni els teus esforços.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si a casa estàs en peu de guerra i no has aconseguit raonar, opta per deixar de parlar i passa a l’acció, les discussions us allunyen dels
objectius. Treball: la indiferència cap a algun company suposa una barrera, canvia.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si estàs passant per mals moments, et convé un canvi d’aires per veure les coses d’una altra manera. Treball: quan saps que tens raó, no hi ha ningú que et faci canviar d’idea, però de vegades cal cedir per vèncer.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aprofita les oportunitats quan arriben, ara és el moment d’anar pel que desitges. Treball: hauràs de practicar amb l’exemple el que
afirmes, sobretot si tens gent jove darrere que està pendent de la teva actitud.