Horòscop del 25 d’abril a l’1 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aquests seran uns dies més aviat agradables per a vosaltres, ja que us tiraran els trastos i això sempre agrada. Es molt reconfortant que us elogiïn i us diguin tot el que feu bé, però heu de tenir en compte que no us hi podeu repenjar i heu de seguir treballant amb ganes. Per cert, és molt provable que al llarg d’aquests dies conegueu gent de fora i que us despertin les ganes de viatjar cap a l’estranger. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu molt fora de lloc aquests dies, el motiu serà el vostre camp sentimental. Per una banda, sembla que tot va de primera i, per l’altre, teniu molts dubtes basats de certa manera en la desconfiança que vosaltres mateixos aneu fent créixer. No penseu tant malament, si teniu algun dubte ho pregunteu directament a qui li afecta i ja està, si la resposta us agrada bé i si no, es fa alguna cosa per canviar-ho.         


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si per alguna d’aquelles coses mai heu pensat que no sabíeu parlar clar, al llarg d’aquests dies no ho podreu pas pensar ja que la vostre facilitat de paraula vindrà acompanyada d’una facilitat de concretar i deixar clar tot el que es vol dir. O sigui, que si fa temps que teniu ganes de posar els punts a sobre les is a algú ara seria un bon moment per a què no us quedeu a mitges ja que us entendran perfectament.  .

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Aquests dies us toca deixar-vos anar i convertir els vostres somnis en la realitat. Segurament penseu, i això com es fa? Dons bé, és fa deixant totes les pors enrere i creient més amb vosaltres mateixos. Si us ho proposeu, podeu fer grans coses i podeu sentir-vos molt bé amb les vostres creacions. En definitiva, pareu de pensar i actueu, traureu més profit i us divertireu molt més, que també us convé força.   

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Seran uns dies molt contradictoris: per una banda, les coses no poden ser millors, si parlem del camps del plaer, dels viatges i de la relació amb la societat i els amics, i fins i tot a la feina. Però, d’altre banda, sembla que tot es giri del revés en el camp de la família, els germans, fills , i també amb la parella. És ben bé que no es pot tenir tot, i l’únic que us puc dir és que tingueu paciència, ja millorarà. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si ens ho mirem bé seran uns dies en els quals els diners tindran una gran importància, no és pas perquè us toqui cap rifa, si no que haureu de controlar la vostre economia que estarà força alterada. A part d’això, la vostre part sentimental es veurà afectada per una riuada de bones experiències, cosa que agraireu, ja que necessiteu poder estabilitzar els vostres sentiments i, sobretot, compartir-los amb algú.       .


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

A vosaltres sembla que aquests dies no esteu massa bé que diguem, hi ha una falta de comunicació bastant gran i no teniu ganes d’estar amb ningú. Si podeu, mireu-vos alguna pel·lícula de riure i, a poder ser, us la creieu. D’aquesta manera us animareu una mica més i ho veureu tot amb bons ulls. D’altra banda, us aconsello que no penseu tant amb el passat i mireu de cares al futur.             


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La seguretat que tindreu amb vosaltres mateixos serà d’admirar, ja us convenia passar uns dies així. Ara bé, heu de parar compte ja que és un bon moment per estabilitzar-se i deixar clares les coses, sobretot, en l’àmbit familiar. Fa massa temps que aquest tema està aparcat i s’ha de deixar clar. D’altra banda, no us costarà massa lligar i, això, si no teniu parella us anirà molt bé, encara que no sortirà res massa seriós.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu tendències a veureu tot força negre, feu el favor d’animar-vos una mica que la cosa no està pas tant greu. Si que hem de tenir present que en el tema de diners ho porteu una mica malament però és perquè us costa organitzar-vos i no us administreu prou bé. A part, això no us ha de fer estar desanimats ja que no és motiu. I, sobretot, esquiveu les discussions, teniu les de perdre i no cal patir.        


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Seran uns dies en els quals els malsons faran acte de presencia, i als que heu de mirar de no fer massa cas, senzillament perquè si us hi capfiqueu ho passareu força malament i no val la pena. Al cap i a la fi, tan sols són somnis i no són reals, encara que ens donin alguna informació o algun missatge en clau. També seria interessant que estiguéssiu més per la parella que ara us necessita mes que mai.     


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquests dies sembla que no us surt res a dretes, i és que esteu força nerviosos i, això, comporta que no esteu atents al que esteu fent, hauríeu de calmar-vos una mica i, a poder ser, fer alguna teràpia de relaxació. D’altra banda, un dels motius que us fa posar dels nervis és el tema parella, tant si en teniu com si no, en aquest aspecte us aniria bé tenir calma i respirar a fons abans de res, tot es farà.        


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

A vosaltres la mainada petita us donarà molta força per continuar lluitant, no té perquè ser cap fill vostre, potser és el fill d’altres però a vosaltres us dóna vida i alegria. Si teniu parella i no voleu tenir mainada de moment, haureu de prendre precaucions o us podeu endur un ensurt. Al llarg d’aquests dies també seria convenient posar una mica de peu al fre amb l’economia, que la teniu una mica submergida.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.