Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hi ha assumptes familiars querequereixen la teva atenció. Not’escudis en la teva falta de temps i procura resoldre’ls el més amorosament  possible. Treball: l’agenda dels teus compromisos està plena, posa ordre i organitza’t.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Demana consell als qui millor etcomprenen sobre una situació emocional que et té atrapada, busca suports. Treball: si creus que no pots amb tanta responsabilitat i no hi ha res que puguis deixar anar, posa la teva millor cara.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

T’espera una setmana de moments fantàstics, i els responsables són les persones que t’estimen. Treball: no serà fàcil que et centris; el teu cap i el teu cor estaran en una altra banda. Procura estar concentrada en la teva tasca.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hauràs d’enfrontar-te a una situacióque posarà a prova les teves emocions. Has de prendre una decisió difícil. Treball: és moment de canvi. Creu en tu, en què pots trobar el que cerques, t’ho mereixes.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si algú et decep pots optar per laindiferència o el retret, pensa que no sap el que vol i necessita més temps. Treball: la teva obstinació no arribarà lluny. Has de motivar-te per aconseguir els teus objectius.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Amb la teva capacitat per a l’anàlisi, veuràs clara l’actitud d’algú que està generant un conflicte. Et toca intervenir. Treball: aquests dies et sentiràs més desbordada, de moment tingues calma, pensa, analitza i així encertaràs.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La parella ideal és aquella que etdóna el que necessites per evolucionar. L’autèntic amor és el que no es pensa: es viu. Bon moment per trobar-lo. Treball: amb una creativitat desbordant, tot és possible, tot ho aconsegueixes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si et mostres receptiva i disposada a cedir, veuràs com una situació tibant s’apaivaga. Per una vegada, dóna el primer pas. Treball: la confrontació sempre porta a més conflictes. Retrocedeix i no empitjoris la situació.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Recorda ni els xantatges emocionalsni la dependència absoluta són positives en una relació sentimental. La llibertat és molt important. Treball: no es tracta d’aguantar sinó de canviar la manera de relacionar-te.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si no has aconseguit calmar elsànims a casa, fes una pausa deixa que les aigües tornin a la seva llera. Treball: tot és urgent, i a més tens moltes coses endarrerides. Demana ajuda i veuràs com et treuen de la dificultat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una trobada amb el passat et donarà la possibilitat de recordartot el que et perds per no deixar-te portar. Treball: és el moment d’aconseguir un dels teus objectius laborals i també econòmics. T’ho mereixes.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Has de parlar del que sents, sobretot si encara no t’has implicat en la relació per por de perdre la tevallibertat. Treball: la teva creativitat augmenta, tens ganes de canviar,desitjos de renovar-te i ho pots aconseguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada