Horòscop del 25 al 31 de juliolÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Pot molt ben ser que amb la parella tingueu algun malentès, seran d’aquells dies que un parlarà de taronges i l’altre de peres, heu de mirar de ser més comprensius i no deixar que us domini el mal geni, ja que si no ho feu així us podeu trobar que engegueu la relació a rodar sense cap necessitat, o sigui que si la cosa es complica mireu de canviar de conversa o si més no aneu a fer un vol per calmar-vos.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Continueu amb el bon rotllo i encara el fareu créixer una mica més del que ja és, cosa que està prou bé, de fet amb el que costa trobar aquest punt ja val la pena que el mantingueu i el feu pujar més i tot. Per altra banda, estareu molt bé amb les persones del sexe femení de la família, aprofiteu per parlar-hi i sincerar-vos, de vegades, és bo expressar el que se sent i com s’està, t’entenen millor i tot és més fàcil.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
BESSONS: tot i que en tema de diners sembla que les coses tenen tendència a anar força bé, heu d’anar en compte, ja que marxen molt ràpid i després us queixareu que no us arriben a final de mes, o sigui que ja ho sabeu, gastar però sense abusar. I feu el favor de vigilar amb el que digueu, que aquests dies estareu massa inspirats i potser acabeu dient alguna cosa que no toca en el moment més inadequat.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Gairebé tots els dies estareu pensant en la vostra situació en el camp de la parella, i és que això us portarà de corcoll i no pot ser, no cal pensar tant, el que cal és actuar i buscar la manera que les coses funcionin bé i de veritat que és molt fàcil que sigui així, o sigui que deixeu-vos anar, feu el que sentiu i no patiu abans d’hora. Per altra banda, tindreu dies bons per viatjar, aprofiteu-ho.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hi haurà molta força en vosaltres i semblarà que l’energia no se us acabi, i això està molt bé, ara heu de pensar que potser el que us segueixen sí que es cansen i cal reposar de tant en tant per donar-los un espai per respirar. De totes maneres es preparen uns dies molt macos i plens d’acció en els que viureu moments molt tendres, romàntics i emotius tant relacionats amb la parella com amb la família.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Només pensareu en marxar, canviar de vistes i, fins i tot, de gent, necessitareu una injecció d’adrenalina i fer coses que es diferenciïn molt del que feu normalment. Bàsicament necessiteu desfogar-vos i la veritat és que no sabeu ni per on començar, heu de mirar d’agafar-vos-ho en calma perquè si no us acabareu estressant sense adonar-vos-en i la veritat és que no cal, ja que relaxar-se també va bé.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
En el camp de la parella hi haurà molt bon rotllo, sembla que tot es posarà a lloc i que en aquest aspecte estareu molt més tranquils, cosa que us donarà la llibertat de poder desplegar els vostres sentiments sense repressions. Per altra banda, el vostre aspecte responsable us farà estar molt pendents de la gent de casa i, sobretot, dels més grans en qui hi tindreu un tracte especial i de molt bon rotllo.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
A vosaltres sí que us he d’avisar que en tema de viatges la cosa està una mica de mal fer, no ha de passar res greu però sí que hi ha possibilitats que no surti tot tan rodó com teníeu previst. La única cosa que us diré és que us ho agafeu amb tranquil·litat i que si hi ha algun problema no us estresseu, senzillament busqueu alguna solució, de vegades els problemes poden acabar essent verdaderes aventures.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
És molt possible que al llarg d’aquests dies us vinguin ganes de fer reformes a casa i la veritat és que ben mirat alguna cosa segur que hi heu de fer, que potser no és res important però que us porta una mica de cap. Si podeu ho feu i si no us haureu d’esperar que es pugui fer. Per altra banda, us demanaria que anéssiu en compte amb el sortir ja que tindreu facilitat pels excessos, vigileu una mica.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Estareu molt ben preparats per moure tot el tema de negocis, només us falta tenir clar cap on voleu anar i de seguida trobeu la manera d’arribar-hi. Això és molt bo perquè ho podeu aprofitar per feina però també per la vida del dia a dia, us pot fer millorar molt en les relacions de família. Amb la parella potser no serà tant fàcil però es pot mirar que amb el diàleg la cosa es calmi una mica.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Tot serà progressiu amb moltes tendències a millorar, ara bé hi haureu de posar de la vostra part també perquè les coses no venen soles i és bo aprofitar que hi ha bons moments per tirar endavant. També heu de tenir clar que tindreu molt bon suport de la parella, cosa que segurament us farà sentir millor. Aniria bé que agraíssiu una mica el que us ve de més perquè així tothom estarà més content.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Us podeu trobar amb alguna experiència una mica curiosa, sobretot lligada amb el món més espiritual, no us espanteu, gairebé tot té una explicació però el més important és que no tingueu por. I parlant de coses més del dia a dia, us diré que ho tindreu força bé en tema de diners però tot i així crec que és bo que us digui que millor que en guardeu unes miques que us faran falta més endavant.

TOTES LES NOTÍCIES