Horòscop del 21 al 27 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Agraeix les ajudes que reps de qui t’estima perquè, quan les coses no van bé, és qui sempre està al teu costat. Treball: hi haurà moments enquè hagis de cedir, reconeix que la teva visió de les coses genera tensió.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El que creies irreconciliable ara és compatible, perquè estàs canviant la teva manera de solucionar les coses. Treball: t’alliberes d’una situació que et pesava i que condicionava la teva llibertat d’acció i la teva creativitat.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

T’esperen molt moments dolços de passió i d’il·lusió. Comprovaràs el teu poder de seducció, fins i tot callada enamoraràs. Treball: pots solucionar problemes molt de pressa, però reserva’t, perquè t’esperen canvis.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva felicitat depèn de tu. No tractis de resoldre els problemes aliens quan no t’estàs ocupant dels teus. Treball: si pots resoldre un conflicte amb elegància, fes-ho i procura deixar la porta oberta a una reconciliació.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pots demanar la lluna, però no esperis obtenir tot el que vols al moment, passa els teus desitjos pel tamís de la raó i guanyaràs. Treball: hi ha tres planetes en el sector professional així que aquesta setmana pots obtenir bons contactes.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Deixar-te portar per l’espontaneïtat et proporcionarà experiències interessants. Tens massa necessitat de controlar, allibera’t. Treball: no estàs en el teu millor moment, no col·laboris amb persones que van a exigir-te més.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Algú buscarà refugi en els teus braços i en les teves paraules, dóna-li el que creguis més oportú. No et deixis arrossegar pel seu victimisme. Treball: aconseguir el que et proposes no és el repte ara. Hi ha oportunitats esperant-te.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha moments en què la vida et somriu, però el teu nivell d’exigència demana més. L’amor es mesura en qualitat, no en quantitat. Treball: vigila els teus interessos si algú porta els teus comptes. Les distraccions poden costar-te car.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si has decidit tancar una etapa sentimental, aquest és el moment; aquestes situacions es resolen millor durant el final de la lunació. Treball: intentaran convèncer-te sobre un contracte, si no ho veus clar és millor que no el signis.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Parlar dels teus sentiments no és fàcil, però convé enfrontar-se al que no funciona per sanejar les situacions. Treball: una situació laboral que et mantenia en tensió es resoldrà aquests dies de forma sobtada.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva percepció de les coses varia pel canvi d’actitud d’ algú que t’interessa. Treball: quan et centres a treure el millor de tu mateixa el resultat és espectacular. Hauries de mantenir aquesta confiança, en tot el que fas.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Deixa’t estimar, pensaràs que és molt fàcil, però en realitat et costa deixar-te portar. Cedeix als petits encants que la vida et proporciona. Treball: la motivació és decisiva per apostar per noves oportunitats laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.