Horòscop del 2 al 8 d’octubreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Podríem dir que us deixaran fer força el que vulgueu, a canvi que desprès feu una altra cosa. Total, que si veieu que us deixen carta blanca no us en refieu massa perquè hi haurà la torna i potser no us agradarà del tot. Ara bé, si us ho munteu una mica bé encara us podreu escapar del que us demanin després. Us comunicareu molt bé parlant i estareu molt agradables, aprofiteu-ho com a reclam.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Per a vosaltres seran uns dies molt especials amb la família, hi haurà molta comunicació i molt bon rotllo, cal que ho tingueu present ja que us farà molta falta que estiguin a favor vostre d’aquí a un temps. Per altra banda hi ha possibilitats de ruptura amb la parella, cosa que dependrà de la vostra actuació i manera de fer per a salvar la situació, o no. Us aconsello que sigueu prudents i penseu bé.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
La facilitat que tindreu amb saltar a crits per a dir les coses us sorprendrà a vosaltres i tot, ja que no esteu acostumats a respondre a la que salta i us desconcertarà, però, tot té una explicació i la vostra és que l’estat de nervis que teniu a sobre us fa perdre control de manera instantània. Us aniria de perles fer una mica de relaxació, a base de practicar ioga, tai-chi o qualsevol tècnica d’aquestes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
L’única cosa que us puc dir a vosaltres és que se us preparen uns dies en que els diners sembla que s’hagin enfadat amb vosaltres i hagin decidit abandonar-vos molt acceleradament, no hi patiu ja tornaran. Per altra banda, cal que us digui que no valdrà la pena que feu esforços per a demanar al cap de casa que faci res per vosaltres ja que ningú de casa us voldrà fer cas i us haureu de conformar.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Vosaltres tot i que us mirareu al mirall, no semblarà que us acabi d’agradar el que hi veieu, us puc dir en confiança que sereu els reis i les reines de la festa, posant lleis i donant ordres a tort i a dret amb una facilitat, com aquell que ho ha fet tota la vida. La part bona del cas és que, a sobre, us faran cas, i tot serà d’agrair ja que us estalviareu enrabiades entre tots plegats, ara bé, heu de mirar de ser mes suaus.

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Necessitareu molt de la presència de la mare aquests dies, és com si us fes falta la seva
companyia, el seu consell… Tot i que, quan us el dona, el rebutgeu sense pensar. Són dies estranys, però en que sentireu les coses més a flor de pell i com si tot se us fes més gros del que realment és. Ara bé, us sentireu perfectes amb vosaltres mateixos i potser aquest punt és el més important d’aquests dies.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
A vosaltres, parlant clar, us falta companyia d’amics, gent que us inciti a sortir i a passar-ho bé. Si voleu, no és pas tan complicat, sols heu de tenir ganes de començar, ara bé amb moderació, que si no després les coses es compliquen més del compte. És possible que algun germà o germana vostre us parli d’algun problema que té amb la parella, escolteu-lo i no us hi poseu massa pel mig, sigueu pacients.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Sembla que les coses tendeixen a millorar, me n’alegro molt ja que us feia falta trobar sortides a més d’un maldecap que no us deixava estar al cent per cent. En el lloc on us sentireu millor serà a casa, amb la família, ja sigueu pocs o molts i una de les coses maques que tindreu serà la facilitat de recordar coses de bon rotllo, parlant d’aquestes amb tota senzillesa i bon humor. Estat malenconiós, però bé.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Vosaltres despertareu el vostre sentit misteriós, fent servir la incògnita per a seduir a qui us interessi. Això ja està bé sempre i quan seduïu a qui pugueu i si no teniu parella, perquè sinó les represàlies poden ser una mica perilloses. Per altra banda, ens trobem davant d’uns dies conflictius en el tracte entre germans, cosa que potser no porta mal rotllo a casa, però no deixa que hi hagi males cares.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Us pujarà una mica més del compte el vostre “ego”, us aconsellaria que miréssiu de baixar-lo de nivell, és pel vostre bé ja que si no ho feu, després us sentireu molt malament, ja que per naturalesa no sou massa creguts(des) i després tindreu remordiments del com us heu comportat. És millor que dediqueu tant temps com pugueu a millorar la vostra economia que, potser, és la que està més fumuda.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Entre somiar truites i viure històries d’amor impossibles no hi ha massa diferència, l’únic problema està en que si et creus massa coses impossibles acabes perdent una mica el nord de les coses reals, i això no és aconsellable. Us proposo escriure les coses que us voltin per la imaginació, potser us semblarà una cosa absurda, però el bo del cas és que si això ho guardeu quan ho torneu a llegir, ja veureu….

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Són dies de glòria i èxit si parlem de la vostra vida sentimental, i això està molt bé ja que tindreu una compenetració molt gran amb la persona que compartiu la vida, si en teniu, és clar. Per altra banda, és d’admirar la facilitat que tindreu en fer que la gent s’enamori de vosaltres sense cap problema, potser l’únic problema serà triar a qui voleu enamorar i si aquesta persona està en total llibertat.

TOTES LES NOTÍCIES