Horòscop del 2 al 31 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pot ser que la parella es trobi que ha de viatjar per feina. Serà bo millorar la comunicació, si aquesta és deficient, per assegurar la bona harmonia en la relació.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si inicies una relació de parella, caldrà parlar clar de fins on estàs disposat a implicar-te, especialment si el que necessites és una altra cosa o no vols compromís.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Diferencia els problemes per solucionar-los. Després d’un temps difícil amb la parella, s’inicia una nova etapa. Això és perquè ha arribat la separació o perquè hi ha acords.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si tenies un problema amb una persona del sexe femení, sobretot de la família, ara es pot donar l’oportunitat per aclarir les coses, doncs pots trobar millor disposició.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et pots sentir vulnerable pel que fa a una relació sentimental. No vulguis fer-te el fort, el millor serà parlar-ne obertament. Així podràs dissipar el fantasma de la por.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pots mostrar-te irascible si els altres no diuen el que esperes escoltar. Ara necessites més concreció i estructura de les coses i et trobes amb l’altra cara de la moneda.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Felicitats, comença el vostre període de renovació anual. Tot i que podeu sentir que encara queda alguna cosa per acabar, és hora de fer-vos valer i renovar il·lusions.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et sents nostàlgic. Pot estar bé per un moment o si cerques explicació al teu present però si vols sentir-te estable i tranquil, hauràs de centrar-te en el moment present.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Dies per retrobar-te amb amics i fer activitats en grup. Sortir i parlar de la vida, et farà molt de bé. No deixis de prendre una mica el sol i procura visitar la natura.  


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Moment per gaudir d’experiències sentimentals i vitals. Sorpreses i vivències que et faran retrobar-te amb la il·lusió perduda. Només mira que la teva por no ho espatlli.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Diferents maneres de veure la vida es poden fer paleses ara. Cerques un estil de vida allunyat de la fe i apostes pels ideals i la ciència. No siguis altiu, tot és vàlid.            


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Com que és probable que no cerquis el mateix que els altres, pots sentir-te exclòs en algun encontre grupal. Si no aconsegueixes connectar, gaudeix de la teva solitud.

TOTES LES NOTÍCIES