Horòscop del 19 al 25 de setembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
La teva parella pot presentar batalla aquests dies. Segueix-li la corrent i no t’oposis als seus desitjos si vols conservar la calma a casa i en el teu interior. Treball: aquests dies els teus companys et demostraran que t’aprecien. Confia més.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
La teva parella pot demanar-te que parlis del que sents. Definir-te t’ajudarà a conèixer-te més. Prova a ser optimista. Treball: estaràs molt sol·licitat. Compten amb tu i has d’estar a l’altura ja que de la seva opinió dependrà el teu futur.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
La teva capacitat per treure’t de damunt els llastos del passat et vindrà bé aquests dies. Una situació incòmoda ha d’acabar. Treball: Si les coses es compliquen, és que no són per a tu. No vulguis anar contracorrent, aquesta vegada digues NO.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si solament penses en la forma de sortir-te amb la teva t’anirà malament. Aquesta setmana el teu signe no afavoreix els teus arguments. Treball: hi ha vegades que poden malinterpretar les teves intencions. Solament convences si ets coherent. Evita contradir-te.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Vigila amb el que dius o amb els lapsus o oblits, ja que pots desencadenar una sèrie de retrets, para esment als detalls. Treball: sigues comprensiu amb la gent que t’envolta perquè arriba una setmana complicada.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Aquest és un bon moment per a altres oportunitats sentimentals. Cerca parella si ho desitges, però deixa que l’espontaneïtat guiï la conquesta. Treball: celebra les oportunitats que t’estan oferint. Aposten per tu, aprofita.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Si t’ofereixen la lluna t’ho creuràs perquè ara mateix desitges més que mai un món ideal. No perdis el nord per buscar la felicitat. Treball: mostra’t disposada a col·laborar i conciliar els teus interessos amb els de la resta. Ho aconseguiràs.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Si tens la voluntat d’evitar discussions, aconseguiràs canviar les coses. Recorda que no porta més raó el que més retreu. Treball: ho faràs millor si deixes a un costat les crítiques. Valora la companyonia, si vols prosperar.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Si sents que algú amenaça la teva llibertat, actuaràs a la defensiva i això perjudicarà les teves relacions. Intenta ser més dolç. Treball: pot anar bé, encara que si la que no està bé ets tu, mai ho veuràs clar. No posis pegues a tot i centra’t.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Alguns retrets poden afectar-te; passa més temps amb la teva família. No perdis temps en ximpleries. Una cura de bons hàbits et sentaria de meravella. Treball: Hi ha assumptes que no has de controlar, simplifica i notaràs alleujament.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Tot es redueix al mateix, has d’expressar les teves emocions i deixar de bloquejar-les. Aquests dies algú premerà el teu interruptor. Treball: és bo reconèixer quan necessites ajuda i quan un bon consell pot treure’t de dificultats.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
La confiança que diposites en els altres és una inversió perquè a la llarga és el que rebràs. Canviar per ser millor és de savis. Treball: tot va millor si enfoques de forma positiva. Et multiplicaràs i supliràs altres persones. Bravo.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES