Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Després d’un període molt intens i sense parar quiet, entres en un cicle que durarà unes setmanes i et permetrà descansar i desconnectar una mica. Ampliació d’estudis.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La teva economia es troba protegida. També el sector professional, però això sí, t’obliga a canviar el xip i a moure’t una mica. Canvis també, en la teva alimentació.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si estaves acostumat a lligar molt, potser passes per un temps de sequera. El fet de trobar-te més sol et portarà a pensar més en tu i a enfrontar-te a les teves emocions.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Sembla que per fi comences a veure els fruits dels teus darrers esforços. Això es pot quantificar en diners, en satisfacció personal o ambdues coses. Et sentiràs generós.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Voldràs sortir-te amb la teva i trobaràs l’oposició dels altres, especialment de la parella. Amb paciència posaràs ordre, en el que ara et sembla imperfecte a la teva vida.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Sents que has d’assolir més profunditat per entendre’t millor. Això està bé però mira de no obsessionar-te per petites coses que et molesten, tan teves com dels altres..


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En l’amor les coses van a favor. Amb els fills hi ha bon enteniment. Amb la família nadiua, però, pot haver-hi tensions no resoltes que planegen i resten tranquil·litat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si la darrera experiència de parella no ha resultat com esperaves, seria bo veure si hi ha quelcom que no fas prou bé. Pot ser que estiguis reproduint algun patró tòxic.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et preocupa el futur i com fer-ho per arribar a final de mes. Entres en un cicle de canvis, alguns involuntaris, però necessaris per donar pas a una nova manera de viure..


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Acabes un cicle. Cansat o un pèl desil·lusionat però amb les coses més clares, especialment quant a la professió i a la parella. Ha calgut viure-ho per ser més savi.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et ve de gust passar pel saló de bellesa, comprar-te roba, peces d’art… Els altres et veuen més afavorit. No et mancaran oportunitats per causar bona impressió.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

S’acaba una etapa de certa inactivitat i aviat hauran d’escoltar la teva veu. Només vés amb compte i no perdis el control. Ara ja tens més clar cap a on vols anar. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada