Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estaràs molt animada perquè algunes emocions t’estan aportant una gran renovació interior. Treball: deixa de costat les preocupacions i pensa com millorar les teves possibilitats creatives i professionals.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una setmana per posar-li obstinació i afecte a una situació confusa que ha causat un malentès entre la teva parella i la teva família. Sigues diplomàtica. Treball: hi ha moments en que has d’anar amb compte amb justificar l’injustificable.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les amigues et necessiten i tu sense temps per atendre-les. Cuida més l’afecte que t’ofereixen els altres. Treball: davant les crítiques pots fer dues coses, ofendre’t o aprendre de l’experiència per créixer professionalment.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La lluna t’ajuda a renovar els teus desitjos de conciliació si alguna cosa no està funcionant en les teves relacions. Treball: el sector de la professió et convida a canviar les coses, la teva actitud, la teva creativitat, t’obre un ventall de possibilitats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Valora la comunicació, parla de les teves emocions, d’amor, de com et sents, fomenta l’empatia. Treball: valora més el teu temps. Redueix les hores de dedicació a assumptes que no et compensen i només aporten problemes.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’activació planetària en el sector de la passió i la intimitat et porta a expressar més les teves emocions i a pensar més en l’avui que en el matí. Treball: algú està passant-ho malament per falta d’ocupació, però no n’ets responsable.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Necessites sentir-te molt a prop de la teva parella i aquesta setmana et demostrarà el molt que li importa la teva felicitat. Treball: accelera alguns processos, no perdis el teu nivell de qualitat davant la necessitat d’arribar a tot.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si has sabut distanciar-te d’una situació tibant, estaràs més animada, però no has de ferir els sentiments de l’altre. Treball: et convé arribar al fons d’una situació que està generant massa inseguretat.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És possible que t’oblidis de fixar-te en els detalls, i s’apropa una data especial que has de celebrar. Treball: estàs a ple rendiment per solucionar un assumpte pendent. Mantingues alt el bon humor.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Unes vegades convé dir les coses i unes altres el millor és callar. En aquests moments, mostra’t empàtica i comprensiva. Treball: estar a l’oficina fins a tard acaba afectant a la teva moral i la teva energia, posa’t un horari.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Hi ha moments en què no et ve de gust parlar, però la teva parella no sap a que atenir-se. Participa més i les teves relacions aniran millor. Treball: davant un problema, pots desesperar-te o prendre-t’ho amb calma, demostra la teva seguretat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si et sents a gust, contagia-ho a les persones que t’envolten; una dosi d’optimisme li ve bé a qualsevol. Treball: és el moment d’impulsar iniciatives que poden portar-te a guanyar més. Creu en les teves possibilitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada