Horòscop del 18 al 24 de febrer


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Quan una relació s’acaba, has de transformar-la en una amistat sòlida, encara que necessitis cert temps. Treball: tens llum verda per tirar endavant projectes, no es realitzaran sols, mobilitza els teus recursos i el teu enginy.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una persona del teu entorn familiar et demanarà ajuda. Està ficada en un problema emocional i necessita els teus consells. Treball: aquests dies estaràs inspirada per remuntar una situació que està una mica estancada.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Rebràs notícies d’algú que tens en un lloc privilegiat del teu cor. Creu en les teves possibilitats. Treball: setmana que es veurà afavorida, en els assumptes professionals, es disparen les tasques. Resultaràs imprescindible.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Viuràs moments de plenitud que donaran respir a certes experiències en les quals la tensió ha estat present. Treball: et proposen el que estaves desitjant. No són temps de dubtes, sinó d’estar disposada a actuar.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Comparteix el que penses, no callis, sobretot si tens problemes. Aquí estaran els que t’estimen per escoltar-te. Treball: una situació que ha estat encallada es resol. Aprofita aquest impuls per motivar-te.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Cada persona t’aporta alguna cosa especial i has d’aprendre a trobarla. Aquesta és una tasca per a tota la setmana. Treball: algú estarà molt damunt de tu per intentar posar-te en evidència, procura no desconcertar-te.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Aquesta és una bona setmana per parlar, per deixar-te portar pel que sentis. Trenca les teves regles i obre el teu cor. Treball: arriba una proposta en el moment més oportú i a més, sembla reunir tots els requisits.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les relacions humanes no són mai fàcils, no esperis trobar la perfecció. Treball: ets selectiva i atendre moltes tasques al mateix temps et col·lapsa. Hauràs d’assumir-ho sense perdre els nervis, o canvia la situació.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si has pres una decisió, que sigui definitiva. Afirmar-te en el moment precís farà que maduris del tot. Treball: no prometis el que saps que no podràs complir, per més ganes que tinguis de quedar bé.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Utilitza la teva tendresa i el teu millor somriure per aclarir per fi una situació que amenaça amb acabar de mala manera. Treball: tranquil·litza’t si les teves tasques es multipliquen i comencen a superar-te. En aquests dies tot tornarà a estar en ordre.

 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les coses són més fàcils del que semblen, el cas és saber donar-li la volta a la situació i això requereix que parlis i diguis el que sents. Treball: et porta a tenir noves il·lusions, tiraràs endavant, has de motivar-te.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El que creies perdut pot renéixer amb més força i interès per ambdues parts. No busquis excuses. Treball: excel·lent moment per reciclar-te, buscant noves sortides. Una etapa de bones perspectives laborals.

TOTES LES NOTÍCIES