Horòscop del 18 al 24 de desembre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Saps que respecte a alguns assumptes et convé guardar silenci. No sols parlar de certes qüestions fins que ho tinguis clar. Recorda que la venjança no soluciona problemes.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Alguns temes, fins ara molt delicats i secrets, poden veure la llum perquè tu mateix ho decideixes així. Ja no vols amagar-te més. Segueixes fent gestions burocràtiques.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Un conegut pretén portar les regnes de la teva vida amb un discurs poc clar. Segueix el teu propi criteri i evita que la curiositat habitual et fiqui en algun embolic.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Algú està interessat en tu. Has despertat alguna passió però et pots sentir una mica envaït. Posa límits si creus que tot succeeix de manera massa ràpida i intensa per a tu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
A poc a poc vas adquirint responsabilitats i sents que el temps és més escàs. Només per aquesta raó has d’organitzar millor la teva agenda. Ja no vols perdre més temps.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Darrerament pots haver experimentat tensió en el cercle familiar i això no et fa sentir gaire bé. Pots fer un exercici d’empatia i prendre distància per no fer-vos més mal.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et volta pel cap la idea de canviar de residència i iniciar una nova etapa, sigui per tenir més independència o perquè necessites un canvi per altres raons. Valora-ho.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

En l’àmbit econòmic, si vols sortir d’una situació difícil, hauràs de moure fitxa i canviar hàbits. Transformar vells patrons de comportament demana atenció i intenció.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Certament a vegades es passen coses que deixen empremta, que ens fan mal i que fan perdre la confiança en els altres. El millor és no assemblar-se als qui et menyspreen.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El silenci i la tranquil·litat seran els millor aliats. Conserves l’energia pel que realment t’importa. Selectiu i una mica distant, triaràs molt bé amb qui et relaciones.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Converses profundes i variades amb un fill o una persona jove amb qui intercanvies interessants punts de vista. Refugi en la lectura o l’art per gaudir del temps de lleure.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Algun assumpte que creies oblidat, retorna i es fa present per rememorar el passat. Es pot fer necessària una conversa amb el pare o persona a qui tu atorgues autoritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.