Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Haureu d’anar amb molt de compte en els vostres desplaçaments, ja que serà fàcil que us trobeu entrebancs… potser no us fareu mal però cal que estigueu al cas i, sobretot, que no feu imprudències. D’altra banda, us costarà molt poc parlar i expressar el que sentiu i és qüestió d’aprofitar-ho per aclarir situacions, principalment, emocionals tant amb parella com en l’entorn família i amics. Fóra bo solucionar malentesos…             


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu molt filosòfics, direu coses amb un sentit molt profund i, fins i tot, les vostres amistats pensaran que us ha passat alguna cosa especial per la que heu canviat un munt. No us heu pas de preocupar, ja tornarà tot a la normalitat, encara que us podeu sentir molt còmodes amb el que sentiu. A part d’això, estaria bé que decidíssiu que us ve de gust fer per divertir-vos que us convindria més sovint. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

A part de que estareu amb el guapo pujat, també us afavorirà un aspecte misteriós que atraurà persones d’allò mes interessants, ja cal que no perdeu ni un moment i que us espavileu a conèixer el màxim de persones que us sigui possible que segur que us valdrà la pena. D’altra banda, algú gran de casa us farà patir una mica, potser no serà res important però us farà pensar que val la pena que compartiu moments.                                         

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Seran uns dies una mica complicats pel fet que semblarà que res no us surt a la primera i que a tot hi trobeu entrebancs. El primer que heu de fer és pensar en positiu, i si una cosa no surt és perquè no toca, ja sortirà més endavant, encara que no sigui el millor moment per segons què. El millor que tindreu serà la facilitat de comunicar-vos amb gent important, o que tenen càrrecs importants que sempre va bé.                                

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No cal que feu plans per anar enlloc perquè ja us els faran els altres i, francament, ja us anirà bé perquè us ho passareu de primera. La cosa és deixar-se portar i gaudir del que es vagi plantejant. Potser haureu de fer un esforç per complir amb les vostres obligacions, però penseu que és pel vostre bé i que moltes vegades a la vida s’han de fer coses que no venen de gust però que son necessàries, paciència.  .        


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us crispareu amb facilitat i heu de mirar de no fer-ho, la cosa està en que estareu una mica més nerviosos que de costum i, això, us farà saltar per qualsevol coseta. La meva proposta és que, ara que ja ho sabeu, mireu de prevenir les enrabiades de la manera més fàcil que pugueu, ja sigui marxant quan la cosa s’emboliqui o bé intentant racionalitzar les coses més a poc a poc i trobant-t’hi alguna lògica. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Vosaltres tindreu molt bons dies per viatjar i, si podeu, heu de mirar de fer-ho perquè us anirà d’allò més bé, bàsicament perquè un canvi d’aires seria perfecte. Si no podeu físicament, podeu viatjar mentalment que també va bé. Intenteu no enfadar-vos amb la mare que potser estarà una mica insistent i això us farà posar una mica nerviosos, mireu de no arribar a l’extrem. Deixeu que digui i prou.    


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vosaltres ja podeu vigilar amb els diners perquè al llarg d’aquests dies sembla que tenen ganes de marxar dels vostres dominis, cosa que no agrada perquè després fan falta. Intenteu per la vostra banda tenir aquest tema controlat. També us haig de dir que seran uns dies una mica especials per vosaltres perquè us voldran seduir, cosa que no passa sovint… allà vosaltres amb els resultats finals                    


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Ja us podeu apartar de qualsevol joc d’atzar, seria la vostra ruïna i la veritat és que no cal. Per tant, si teniu temptacions mireu de canviar d’idees i mireu, sobretot, de fer coses més constructives, com ara llegir, anar a caminar o fins i tot fer neteja a casa que sempre convé treure coses que no es fan servir perquè la veritat és que no hi fan res, només ocupar espai i fer nosa. Cada cosa te el seu temps.             


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot serà força pesat i la única cosa que us farà sentir bé serà estar distrets amb les coses que feu per plaer. Que consti que això ens passa una mica a tots però aquests dies us passarà a vosaltres d’una manera especial i una mica exagerada. També tindreu moments de nostàlgia i necessitat de tenir contacte amb els vostres fills o amb la mainada del vostre voltant, jugueu-hi si podeu.                                     


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us agradarà molt gaudir de casa vostra i no fer gaire res, bàsicament teniu ganes de descansar i això ho notareu amb una mandra i una lentitud destacable a l’hora de fer les coses. Ja sé que us costarà però heu de mirar de no aturar-vos massa que després encara costa més arriar. També s’ha de destacar la facilitat poètica que tindreu, ja podeu escriure el que us passi pel cap que serà genial.  


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Seran moltes les idees que podreu tenir aquests dies i la veritat és que seran interessants i de bon aprofitar, sobretot amb el camp de la feina, per tant heu de mirar de pensar i buscar solucions a les coses que no sabeu com enfocar i així els hi podreu trobar solucions bones. També és important que comenceu a planejar el que teniu ganes de fer per les vacances que sembla que queda temps però aviat seran aquí.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada