Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Necessitat d’alliberar-te, d’obrir camins nous, però compte de no ser massa invasiu en la teva lluita diària. Estaràs més sensible que de costum, amb moments de solitud per posar en ordre les teves emocions.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pot ser que rebis uns diners que et devien. Transformació profunda de les teves creences. Estàs molt lluitador professionalment. Dies ideals per quedar amb els amics. Certa tensió amb els socis o la parella.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Enfronta els conflictes de parella i fes-te responsable de la teva part de la relació. Possibilitat d’enamorament. Bon moment per trobar el soci adequat. Podràs ajudar a un amic que té problemes importants.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Intentaràs trobar un equilibri que et permeti gaudir de la feina i de la família sense sentir-te culpable. Pensaràs molt en els somnis que t’agradaria veure acomplerts i projectaràs optimisme.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Por a enfrontar els teus sentiments i a compartir en una relació. Tindràs més ganes de sortir amb els amics i de gaudir del temps d’oci. De moment Lleó segueix rebent el toc de fortuna que li atorga Júpiter.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Reformes o canvi de vivenda. Obligacions de tipus familiar o domèstic. Necessitat d’aclarir-te en l’apartat sentimental, doncs estàs força confús. Voldràs ajudar a persones necessitades.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els fills, si n’hi ha, donaran grans satisfaccions. Ganes de celebrar i de sortir. Gaudiràs d’un bon to vital. Possibles tensions entre la família i la parella. Augment de la correspondència.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tens la màxima atenció posada en l’economia i voldràs organitzar les teves finances. Ves amb compte de no ser massa agressiu verbalment. Possibilitat de rebre alguna ajuda econòmica per part de la família.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En aquest moment ets l’ànima de la festa, allà on vagis brillaràs. Per altra banda, pot ser que pensis en un canvi d’imatge o en esgotar la targeta anant de shopping, però ves amb compte de no perdre de vista la realitat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Preocupació pel teu futur econòmic.Estaràs molt lluitador i tenaç en el terreny professional. Pot ser que tinguis sort en el joc. Admiradors secrets o possibilitat de ser l’amant d’algú amb parella.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tendència a la reclusió. Estaràs més introspectiu que de costum. Tibantor amb algun amic. Estàs pensant a fer un viatge per fugir de la rutina. Bon moment per exhibir un “new look”.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Crea el teu present en lloc de recrear-te tant en el passat. Pensa que llavors no va ser millor; només va ser diferent. Treball: una situació tibant pot suposar una càrrega emocional que no et ve de gust tenir. No li donis més voltes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada