Horòscop del 26 de gener a l’1 de febrer


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

És bo que pensis en el que et toca viure. De ben segur que és per algun motiu de pes. La humilitat precedeix a la transformació. Entendre aquest extrem és important per millorar la teva existència. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs reorientant positivament la teva economia. En l’amor hi ha una persona que t’evoca sentiments molt tendres però no saps com entrar-hi. Treu-te la por i sigues natural, no vulguis ser un altre.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mostres la teva part tendra i sorprens el teu entorn familiar. Especialment connectaràs amb la mare o figura materna. Per establir un compromís sentimental cal que t’alliberis dels fantasmes passats.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva parella no passa pel millor moment i està una mica trista. Si pots parlar-hi i fes-li costat l’ajudaràs força. Cerca el contacte amb l’element aigua, t’alliberarà tensions i et recarregarà. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La parella et demana més compromís i sembla que un cop més estàs una mica perdut. El problema no són els altres, ets tu. Fins que no defineixis qui ets i què vols, viuràs en un etern estirra i arronsa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Sembla que els veïns et volen complicar una mica la vida, però són problemes temporals i passarà. De moment gaudeix de la teva expansió laboral, tens més d’una feina i això no ho pot dir tothom.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

A la feina es pot donar un malentès que generarà algun rumor. És millor que no facis massa cas i si vols aclarir-ho, ho parles amb els superiors. Evita un conflicte inútil, no hi gastis energia.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Moment de gran creativitat literària. Ara mateix pots posar nom a les teves emocions més amagades, i expressar-les t’anirà bé. L’economia domèstica demana la teva atenció i cal posar papers en ordre.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tensió interna produïda per un conflicte entre les accions i les idees. Hi ha algú que et vigila des de l’ombra. Es tracta d’una personalitat egòlatra que es presenta com un amic, vés amb compte.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Gaudeix del que has estalviat, encara que sigui poquet. Deixa de patir per uns dies i dóna’t un caprici, experimenta el plaer. Potser gastaràs en noves tecnologies o llibres de temàtica “new age”. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En aquest moment et sents força realitzat. Tens diversos fronts oberts i lluites pels teus ideals. Tot això, però, no està exempt de pors que et posen tens. Conflictes amb l’autoritat o algun cap.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

No culpis als altres dels teus problemes. Les teves accions no tenen un objectiu clar i això té riscos. Has de fer el que sents, però valora en cada cas la situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.