Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Necessitat d’organitzar els teus hàbits d’alimentació i salut. Tens ganes de veure’t millor. Augment de l’exercici físic. No siguis tan dominant i impacient amb els amics, no tots són tan valents com tu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Demanes que la parella sigui responsableperò tu no saps molt bé què vols en l’àmbit afectiu. Ganes de divertir-te o de tenir aventures esporàdiques. Experimentes inquietud pels recursos compartits.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Bon moment pels assumptes de parella i enfrontar diferències. No serà fàcil però serà alliberador. Trobades gratificants amb amics. Després d’alguna relliscada verbal, vigilaràs més el que dius.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Segueixes capficat, alguna cosa no va bé i seguiràs interioritzant emocions que t’ajudin a esbrinar-ho. En l’àmbit laboral es comença a moure alguna cosa i el teu esforç es pot veure compensat.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Comences a aclarir els teus sentiments però pot ser que l’altra persona no vulgui el mateix. Estaràs meditatiu i més reservat que de costum. Econòmicament estàs protegit i no et mancarà el més bàsic. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si esperaves alguna pensió o ajuda, les gestions apunten a favor teu. T’hauràs de posar al dia doncs les velles pautes laborals ja no serveixen. Estaràs comunicatiu i obert a altres maneres de pensar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Trobades amb amics o companys de feina que poden posar la parella gelosa o vigilant. Vols una “escapada”, necessites veure altres paisatges. Gaudiràs de la llar i tindràs ganes de redecorar-la.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Prioritat pels projectes professionals. Pots pujar de càrrec o categoria. En l’economia comences a veure la llum al final del túnel però et preocupa el futur. Inoblidables moments romàntics en parella.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Vas a totes. Necessites comunicar qui ets i què vols. No trobaràs el ressò que t’agradaria però continues imparable. L’economia no és ideal però hi ha millores que et permetran tenir més autonomia. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Fas balanç de l’any que s’acaba. Engeneral estàs content però creus que hi ha molt a fer. L’economia et preocupa i t’agradaria millorar-la. Possible visita al saló de bellesa o a la perruqueria.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sents que ha arribat l’hora de tenir un vincle sentimental amb comprimís però, això sí, serà des del teu punt de vista obert i lliberal. Els que no són pares, tenen alta possibilitat d’engendrar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Creus que estàs en el camí correcte i et deixes portar. Penses que parles un altre llenguatge i els altres no t’entenen. Compte amb els gurús i salvadors d’ànimes. Molta inspiració i creativitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada