Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pots fer aquella reforma a casa que fa temps que espera. Poden escollir-te portaveu d’un grup. Ets ràpid i eficaç, però seria bo millorar les formes perquè el discurs sigui més efectiu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si tens una relació sentimental, potser ha arribat el moment de fer un pas cap al compromís. Això pot activar algunes pors que vénen de molt enrere. No et precipitis en cap sentit.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Bon moment per a l’estudi i l’aprenentatge de qualsevol disciplina. Si no condueixes, ara és possible que et plantegis ferho. Ara et pot tocar assolir més responsabilitats a la feina.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Compte amb les explosions emocionals. Et pots sentir massa pressionat pels altres i podries reaccionar de manera inadequada. Gastes de manera exagerada, t’anirà bé un pla d’estalvi.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Situacions tenses a la llar, amb la família d’origen o bé si comparteixes habitatge, pots viure algun malentès. Cal posar llum allà on hi hagi foscor per tal d’aclarir el que calgui.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A la feina hi ha la possibilitat que et surti un assumpte sexual amb una persona més jove que tu. Un amic et pot parlar de negocis, valora-ho, però sigues prudent amb les inversions.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Qüestions materials que semblaven resoltes, reclamen la teva atenció. És possible que hagis de fer una millor previsió econòmica de cara al que resta d’any. Ajuts que vénen d’amics.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La fe mou muntanyes, o això diuen. Tant si és veritat, com no, seria bo que renovessis el teu sistema de creences. Tenir fe t’ajudarà en alguna situació tensa que vius en l’àmbit laboral.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots sentir-te una mica malhumorat. S’acumulen situacions difícils i si no ventiles les emocions, podries patir una mica de melangia. Necessitat d’alliberar-te. Practicar esport serà bo.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Oportunitat laboral, no exempta de riscos i novetats, però que pot ajudar a desencallar la teva situació econòmica. Fuig de qui no porti bones intencions. No esperis que et facin mal.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Emocions a flor de pell. Tot i que normalment ets distant emocionalment, ara pots experimentar més intensitat. Sembla que, temporalment, has trobat una manera que entrin més diners.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots tenir algun somni premonitori o carregat de simbolisme. Tens el radar posat, usa la intuïció a favor teu, però no perdis la realitat de vista. Desplaçaments per qüestions laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada