Als Escorpí se’ls activen temes domèstics del 22 al 28 de gener


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si has passat una etapa sense gaire sexe, ara s’obre un període de més activitat. Si més no, la libido augmenta. Pots rebre algun regal inesperat de la parella.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Cerques la pau i l’harmonia com a manera d’interpretar l’existència, no t’agraden les males cares ni els ambients tensos. I estàs disposat a defensar el teu benestar.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Et manquen hores per poder fer-ho tot. Si tendeixes al caos o a la dispersió, ara cercaràs la manera de posar ordre. Necessites silenci i tranquil·litat per equilibrar-te.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pot ser que durant anys no hagis viatjat i ara tens molt d’interès a descobrir altres paisatges i cultures. Gaudeix de l’experiència, de ben segur aprendràs coses noves.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
S’activen temes de parella. Si tens una relació, voldràs fer un pas més i teixir projectes comuns. Sigues tu mateix, no vulguis imitar ningú. Qui t’estima t’acceptarà.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pots canviar la moderació habitual per una mica de picardia, ja que hi ha algú que t’atrau i no estàs disposat a deixar-ho passar. Utilitza la fantasia i la imaginació.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si el teu to vital era baix, ara recuperes certa energia i bon humor. Pots trobar un bon aliat en l’art, en la música o qualsevol expressió creativa que et representi.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

S’activen assumptes domèstics. La llar demana atenció. Una petita reforma, un canvi de residència o una neteja a fons… També la família ocuparà bona part del teu temps.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Potser no tens molt clar si vius on realment vols viure. Darrerament sents una inquietud que et fa pensar que hi ha altres opcions però tampoc et decideixes a moure fitxa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si havies deixat de banda l’estalvi, entres en una etapa que t’interesses per qüestions econòmiques i ja no vols gastar tant. La dieta també reclama la teva atenció.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Felicitats! El Sol entra en el teu signe i augmenta el to vital i ànim, però també ho fas amb més cautela del que és habitual en tu. Prefereixes prendre’t el teu temps.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Un dels propòsits dels darrers temps és concretar en l’àmbit laboral i intentar identificar què és el que t’agrada i el que no. Pren-te més seriosament el teu talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.