Els lleó tindreu molta sort, però no us envalentoneu


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

En el camp de la feina les coses poden anar una mica entrebancades, no serà fàcil aconseguir el que voleu i més d’una vegada us veureu en situacions complicades on serà millor acceptar i deixar que es posi tot a lloc sense atabalar-se. Encara que us costi la única eina valida serà la paciència. La sort és que tindreu el do de la paraula i us ajudarà molt per passar millor aquests dies estranys.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 La vostra salvació seran els amics, ells o elles us donaran la força que us fa falta per poder tirar endavant i també us ajudaran a veure clar cap a on podeu anar. És bo que escolteu el que us diuen per valorar la seva opinió. Pel que seria la vostra feina, estaria bé que no tinguéssiu pressa i que us guardéssiu les idees per més endavant, ara no és moment per arriscar-vos ni per fer cap inversió econòmica.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La vostra manera de parlar directa i massa brusca farà que més d’una persona s’enfadi o es molesti amb vosaltres, heu de mirar de mesurar les paraules i sobretot la manera de deixar-les anar perquè no sigui un problema. Per altra banda les ganes de festa i diversió poden ser molt grans i això us pot fer perdre la responsabilitat, ja podeu vigilar de no fer animalades que us poden sortir ben cares. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estareu molt sensibles i tot us afectarà més del normal, a vosaltres és fàcil que això us passi però aquests dies se us marcarà més. La millor manera que teniu per no patir-ho és fent coses que us distreguin i que us facin sentir bé, com pot ser llegir, passejar, anar a nadar, el que més us agradi. De fet menys a la feina estareu bé a tot arreu. Si podeu viatjar marxeu lluny. 
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La sort sembla que té ganes d’estar en vosaltres, cosa bona, sempre i quan això no us faci fer alguna animalada, com ara gastar-vos molts diners a la loteria. La sort pot venir de moltes maneres i no sempre és pel tema de diners. Per tant no cal que us gasteu molts diners en jocs d’atzar, si us ha de tocar amb un número ja n’hi hauria prou. És millor que us divertiu anant a voltar. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els diners seran la vostra preocupació, bàsicament perquè no sabreu ni de què en feu, us desapareixen d’una manera ràpida i costa de saber on van a parar. Haureu d’agafar-vos-ho amb calma perquè la cosa encara estarà així uns dies. De totes maneres es poden fer un munt de coses sense haver de gastar, us haureu d’espavilar i posar-hi ganes, segur que trobareu la manera d’arribar a tot bé.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si podeu estar més estona amb els germans o germanes, si en teniu, és clar, seria molt bo. De tant en tant és important tenir contacte i sobretot diàleg amb la família. A part tindreu moltes ganes de fer reformes a casa i de canviar les coses de lloc, no us reprimiu que els canvis són bons. El més curiós d’aquests dies serà la vostra manera de vestir, necessitareu ser originals i trencar amb la rutina. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La facilitat en tema de viatges i sortides de casa us farà estar preparats pel que es pugui presentar. No us costarà gens sentir-vos còmodes en llocs de fora i fins i tot us vindrà de gust provar coses noves. A banda d’aquest aspecte tindreu que la gent de casa us donarà recolzament per tot el que vulgueu fer, potser estaria bé que acceptéssiu el que us donen i ho aprofitéssiu per tirar-ho tot endavant.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi haurà algunes contradiccions en vosaltres, cosa que us farà canviar d’opinió constantment i de passada farà perdre el nord a la gent que teniu al voltant sobretot a la feina. Estaria bé que us paréssiu a pensar abans d’actuar i així tot seria més fàcil. Analitzar bé les coses i prendre una decisió no és fàcil però moltes vegades és necessari. Estareu molt actius i això serà bo per arreglar coses diverses. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Serà fàcil que us facin mal els ossos, no us preocupeu que no té perquè ser res greu, bàsicament tindreu aquesta part del cos sensible i això us donarà aquesta tendència. La millor manera de no atabalar-se gaire amb això és buscant coses per fer que us facin divertir i mirant de no fer exercici excessiu. Per altra banda podeu tenir alguna bona idea relacionada en el vostre camp laboral, exposeu-la té possibilitats i és bona. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 El tema de parella us farà estar inquiets però bé, tindreu situacions per recordar i la felicitat se us veurà a la cara. Gaudiu d’aquests moments i no us pregunteu res, només viviu el moment al màxim. Us podeu trobar que persones estrangeres se us apropin més del normal, penseu que sempre va bé conèixer gent nova i aprendre de cultures diferents, no us tanqueu a noves experiències. La vida és curta i s’ha d’aprofitar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Necessitareu fer un munt de coses emocionants i us anirà bé estar al dia de tot, sobretot en tema d’esports d’aventura o d’altres coses que us puguin cridar l’atenció. És bo que us deixeu anar i proveu el que us vingui de gust, però sobretot sense fer-vos mal, el primer de tot és ser prudent. El tema a tenir en compte aquests dies són els diners que volen marxar massa ràpid i els necessiteu.